Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/

School- & Klassenuitje in Utrecht

Welkom bij TIME  in Utrecht, waar educatie samensmelt met avontuur! Bij TIME geloven we in leren door middel van actie en plezier. Onze innovatieve virtual reality escaperooms bieden een unieke kans voor scholen om leerlingen een educatief en spannend avontuur te laten beleven.

Educatie in een nieuw perspectief: Onze escaperooms bieden leerlingen de mogelijkheid om te leren in een interactieve en boeiende omgeving. Ze worden aangemoedigd om samen te werken, kritisch te denken en creatief te zijn terwijl ze uitdagende puzzels oplossen.

Veilige en leerzame ervaring: Veiligheid staat voorop. Onze VR-ervaringen zijn ontworpen met scholieren in gedachten en bieden een leerzame en veilige omgeving waarin ze kunnen genieten van hun avontuur.

Professionele begeleiding: Onze ervaren gamemasters zijn er om de leerlingen te begeleiden en zorgen voor een soepele en boeiende ervaring. Ze zijn getraind om ervoor te zorgen dat elk schooluitje bij TIME een succes wordt.

Wij begrijpen dat schooluitjes bijzondere herinneringen moeten opleveren. Laat ons je helpen bij het creëren van een onvergetelijke ervaring die de leerlingen nog lang zal bijblijven.

Of het nou met collega’s is, een introductiedag met studenten of een klassenfeestje. Voor elke gelegenheid hebben we een passende oplossing.

  • Escape Room op school
  • Bedrijfsuitje
  • Escape Room Workshop
  • Bouw je eigen Escape Room
  • Gamification
Virtual Reality

Escape Room TIME

★★★★★
“Een super gave escape room! De combinatie tussen de echte wereld en virtual reality is top! VR wordt ook echt gebruikt om het spel toffer te maken i.p.v. een simpele gimmick. De verrassing op de helft van het spel is echt mindblowing!”

  2-7 (per keer) 60 min. Vanaf 99,-

 VR Escape Game

La Casa de Papel

★★★★★
“Wij hebben een super leuke dag gehad met het team (van 25 personen)! Leuk dat we moesten samenwerken, maar ook tegen elkaar moesten strijden! “

  6-48 90 min. vanaf 24,- p.p.

Augmented Reality City Game

From Russia With Love

★★★★★
“Hoe gaaf is dit! We voelden ons echte geheime agenten. De puzzels waren uitdagend, soms zelfs moeilijk. Gelukkig hadden we aan aantal slimmeriken in het team! De AR was ook erg leuk om een keer mee te maken, zeker de finale was erg spectaculair!”

  6-200 120 min. Vanaf 24,- p.p.

Augmented Reality City Game

La Casa de Papel

★★★★★
“Wij zijn helemaal fan van de serie, dus deze game was op ons lijf geschreven! Puzzels waren leuk en verrassend, bovendien leuke foto’s aan overgehouden.”

  6-200 120 min. Vanaf 24,- p.p.

VR Lasergamen

Cops vs Robbers

★★★★★

Ervaar bewegingsvrijheid in Virtual Reality. Strijd in teams tegen elkaar of schiet op iedereen die je tegenkomt.

 

  4-12 60 min. Vanaf 24,- p.p.

Hilarisch

Hilarische PubQuiz op locatie

★★★★★
“Haha, hilarisch was het zeker! Leuke originele spellen en vragen. Ik ben zelf niet zo heel slim, maar kwam hier toch wel goed uit de verf. Ik kan stiekem ook erg goed zingen!”

  10-50 90 min. Vanaf 200,-

VR Escape Game

La Casa de Papel op locatie

★★★★★
“Bedankt voor de topdag Escape Room TIME! Service was goed, opbouwen ging snel. Ook de communicatie vooraf was uitstekend! Het spel is erg leuk, zeker met zo’n grote groep. Iedereen was lekker bezig.”

  10-200+  90 min.  vanaf 28,- p.p.

Facebook
★★★★★
134 recensies

Google
★★★★★

380 recensies

Tripadvisor
★★★★★

124 recensies

EscaperoomsNederland
★★★★★

90 recensies

EscapeTalk
★★★★☆

69 recensies

“Hele toffe ervaring. Ik raad deze escape room zeker aan. Erg origineel!”

Sarah Eigenberg

“Erg leuke spellen en de VR beleving was top. Al meerdere escape rooms gespeeld, maar deze was erg vernieuwend! Vriendelijk en enthousiast personeel en alles zag er professioneel uit. AANRADER!”

Jessa Heeren

“Onwijs gaaf! De VR-bril levert af en toe hilarische momenten op! Samenwerken is een must en luister goed naar de eventuele aanwijzingen, die jou goed kunnen helpen máár toch niks verklappen.”

Diede Van der Zwan

De allereerste van Nederland! Zoals Gezien bij

Hulp nodig?