Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/

Vrijgezellenfeestje & Vrienden Utrecht

Bij TIME in Utrecht geloven we dat een vrijgezellenfeest een speciale gelegenheid is die gevierd moet worden met avontuur en opwinding. Onze op maat gemaakte virtual reality escape rooms bieden de perfecte setting voor een memorabel en uniek vrijgezellenfeest.

Een uniek avontuur: Laat de bruid of bruidegom en hun vrienden onderdompelen in een meeslepende wereld vol uitdagingen en opwinding. Onze escape rooms bieden een unieke en gedenkwaardige ervaring die zeker nog lang zal worden nagesproken.

Teamwork en samenwerking: Wat is een betere manier om het naderende huwelijk te vieren dan met teamwork en samenwerking? Onze escape rooms dagen de groep uit om samen te werken, problemen op te lossen en een geweldige tijd te hebben.

Ervaren begeleiders: Onze professionele gamemasters zorgen ervoor dat het vrijgezellenfeest soepel verloopt. Ze staan klaar om de groep te begeleiden en zorgen ervoor dat iedereen een geweldige tijd heeft.

Wij begrijpen dat een vrijgezellenfeest een speciale en gedenkwaardige gebeurtenis moet zijn. Laat ons je helpen om het vrijgezellenfeest van de bruid of bruidegom onvergetelijk te maken.

Klaar om het perfecte vrijgezellenfeest te plannen?

VR Escape Room

Stripclub: The Hangover (18+)

★★★★★

 

  6-16 60- 90 min. 26,- p.p.

City Game

La Casa de Papel

★★★★★
“Wij zijn helemaal fan van de serie, dus deze game was op ons lijf geschreven! Puzzels waren leuk en verrassend, bovendien leuke foto’s aan overgehouden.”

  6-200 120 min. Vanaf 24,- p.p.

Virtual Reality

Escaperoom TIME

★★★★★
“Een super gave escape room! De combinatie tussen de echte wereld en virtual reality is top! VR wordt ook echt gebruikt om het spel toffer te maken i.p.v. een simpele gimmick. De verrassing op de helft van het spel is echt mindblowing!”

  2-7 (per keer) 60 min. Vanaf 99,-

VR Escape Game

La Casa de Papel

★★★★★
“Wij hebben een super leuke dag gehad met het team (van 25 personen)! Leuk dat we moesten samenwerken, maar ook tegen elkaar moesten strijden! “

  6-48 90 min. vanaf 24,- p.p.

VR Escape Game

La Casa de Papel op locatie

★★★★★
“Bedankt voor de topdag Escape Room TIME! Service was goed, opbouwen ging snel. Ook de communicatie vooraf was uitstekend! Het spel is erg leuk, zeker met zo’n grote groep. Iedereen was lekker bezig.”

  10-200+  90 min.  vanaf 28,- p.p.

City Game

From Russia With Love

★★★★★
“Hoe gaaf is dit! We voelden ons echte geheime agenten. De puzzels waren uitdagen, soms zelfs moeilijk. Gelukkig hadden we aan aantal slimmerikken in het team! De AR was ook erg leuk om een keer mee te maken, zeker de finale was erg spectaculair!”

  6-200 120 min. Vanaf 24,- p.p.

Facebook
★★★★★
134 recensies

Google
★★★★★

380 recensies

Tripadvisor
★★★★★

124 recensies

EscaperoomsNederland
★★★★★

90 recensies

EscapeTalk
★★★★☆

69 recensies

Super gave ervaring!
Zeer unieke escape room, creatieve puzzels en een meeslepend verhaal.
Een echte uitdaging, maar hartstikke leuk.
Dikke aanrader dus!”

Elena

“Super leuke ervaring gehad in deze escape room!

Van begin tot eind is het onderwerp doorgedacht en de puzzels zijn goed in elkaar gezet. Met toch een best ervaren groep op het nippertje ontsnapt.

De VR elementen zijn leuk en vernieuwend!”

Esther

“Geweldige ervaring! we kregen echt het idee door de tijd gereisd te zijn! Inventieve puzzels en bovenal kicken met de VR bril!!
Erg enthousiast begeleid, een absolute aanrader!”

Ina

De allereerste van Nederland! Zoals Gezien bij
Hulp nodig?