Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/
Cops vs Robbers

Virtual Reality Lasergamen Utrecht

Nieuw! 

Het is zo vet! Ervaar bewegingsvrijheid in Virtual Reality. Vanaf nu kun je letterlijk fysiek vrij rondlopen in een digitale wereld. Lasergamen in VR! Strijd in teams tegen elkaar of schiet op iedereen die je tegenkomt. Spelen doe je in rondes met max. 4 personen per keer.

  4-12 +/- 60 min. Vanaf 20,- p.p.

Ervaar Virtual Reality als nooit tevoren

Super gaaf! De nieuwste VR Game ‘Cops vs Robbers’ laat twee teams de intense actie van lasergamen ervaren in Virtual Reality. Je speelt daarbij met of tegen je medespelers, in teams of allemaal voor zich.

De spelers hebben volledige bewegingsvrijheid in de VR Arena, alsof je een real life spel speelt… alleen dan in een compleet andere realiteit!

Het spel duurt ongeveer 1 uur waarin jullie in teams van max. 4 spelers, in rondes van ongeveer 6 minuten tegen elkaar mogen knallen. Na iedere ronde wisselen we de teams en dat is nodig want het is erg intensief! Word jij Cop of de Robber? Iedere speelmap heeft zo zijn uitdagingen. Schiet luiken kapot, kruip, vlieg, buk en rol door het level om zo min mogelijk beschoten te worden en zo veel mogelijk je medespelers te raken! Wie weet er de meeste kills en minste deaths te behalen?

Door onze speciaal ontwikkelde pistolen lijkt het alsof je echt in de virtuele wereld aanwezig bent! Dit is next level lasergamen!!

Cops vs Robbers is niet eng, maar wel erg spannend! We vragen jullie om je schoenen uit te doen tijdens het spelen.

Vrij rondlopen in Virtual Reality?

Jazeker! Het is echt mogelijk! We gebruiken de nieuwste VR brillen, die het mogelijk maken om zonder kabels op elkaar te knallen. Onze levels zijn speciaal gemaakt om er voor te zorgen dat jij niet tegen een muur oploopt of tegen elkaar aan. Je ziet elkaar in de game en omdat er geen verstoringen of vertragingen zijn wordt je gegarandeerd niet misselijk!

Wat ook niet misselijk is, is de mogelijkheid om te springen, bukken, rollen of kruipen. Dit is zelfs een goede strategie om zo min mogelijk geraakt te worden! En dan misschien wel het belangrijkste: de scores. Wie is er de beste? Dat kunnen we in 2 varianten bepalen: Speel tot een bepaalde tijd is afgelopen of tot een bepaald aantal kills is gehaald!

 

Een hapje en een drankje erbij?

Ook dat is mogelijk! Het spel wordt gespeeld in rondes van 6 minuten. Een ronde is best intensief, waardoor wij aanraden even pauze te houden of de volgende groep van 4 personen uit jouw team te laten spelen. Wil je een lekker koud drankje of een smakelijk hapje? Dat kan! 

Boek er meteen een borrelarrangement bij of bestel een drankje bij onze bar.

 

Factuur

Willen jullie liever achteraf per factuur betalen? Dat kan! Stuur een mailtje naar: info@escaperoomtime.nl om per mail een reservering te maken met daarbij als betaalwijze ”factuur”. LET OP: Achter af per factuur betalen kan echter alleen als online nog geen reservering  is gemaakt.

VR Lasergamen

Cops vs Robbers

4 tot en met 12 spelers

+/- 60 minuten

vanaf 20,- per persoon

Leeftijd: vanaf 8 tm 80 jaar.
Schoenen uit tijdens het spelen.

In het Nederlands & Engels beschikbaar

Combi-Deal:

  • Speel Escape Room TIME + Cops vs Robbers
  • Voor 4 t/m 14 personen
  • +/- 2,5 uur actie en avontuur!
  • Ma-do: €175,- (i.p.v. €198,-) per max 7 personen.
  • Vr-zo: €219,- (i.p.v. €248,-) per max. 7 personen.
  • Zijn jullie met meer dan 7 deelnemers en willen jullie als groep beide activiteiten spelen? Boek dan 2x een combideal.

Grote groep?

Combi Deal!

Zijn jullie met een grote groep? Of ben je gewoon in voor een hele dag actie en avontuur? Dan past onze combi-deal helemaal bij jou!

De combi-deal bestaat uit een uur lang VR Lasergamen op elkaar in ons nieuwste spel: Cops vs Robbers en onze spannende VR Escape Room TIME. Zijn jullie met meer dan 6 deelnemers en willen jullie allemaal beide activiteiten spelen? Boek dan 2x een combideal. Waarbij de groep wordt verdeeld in 2 teams. 1 team speelt de Escape Room de andere groep speelt VR lasergamen daarna wisselen we om. 

Neem contact op voor reserveringen en vragen via info@escaperoomtime.nl

Arrangementen

Arrangement

Eten & Escapen

Van escapen krijg je honger!!
Diner, lunch, borrel of een bierproeverij.

Arrangement

Bedrijfsarrangementen

Escapen met collega's is altijd een feest!
Vergadering, coaching, diner, lunch, borrel en arrangementen op maat.

Arrangement

Grote Groepen

Wil je escapen met een grote groep? Geen probleem!
Diner, lunch, borrel en arrangementen op maat.

Meer informatie over de arrangementen of reserveren?

Bel gerust 030 227 3193 of mail naar info@escaperoomtime.nl

Reserveren

Grote groep of aanvullende wensen? Bel 030 227 3193 of mail naar info@escaperoomtime.nl
Je kunt in het onderstaande boekingssysteem ook Arrangementen kiezen.


Booking System powered by: EscapeAll

Facebook
★★★★★
134 recensies

Google
★★★★★

380 recensies

Tripadvisor
★★★★★

124 recensies

EscaperoomsNederland
★★★★★

90 recensies

EscapeTalk
★★★★☆

69 recensies

“Het VR lasergamen is echt te gek. Omdat het VR is kun je natuurlijk allerlei verschillende levels doen met ieder een andere map. Daarnaast kun je ook vrij rondlopen. Omdat we de eerste waren die het gebruikten waren er wat technische mankementen maar dat is prima afgehandeld.”

Koen Keijsers

Super interessante escape room! Heb aardig wat escape rooms gespeeld en deze was echt één van de leukste!”

Suzanne

“Super gave en uitdagende escape room! Ik heb er zelf al best een aantal gedaan de afgelopen jaren, maar dit was een hele vernieuwende variant met moderne snufjes. Leuk om te doen met een vriendengroep of je gezin/familie. Zo kun je je (groot)ouders een beetje helpen met de moderne VR bril onderdelen, terwijl zij misschien beter zullen zijn in raadsels oplossen. Zeker een aanrader dus!!”

Dieuwertje

De allereerste van Nederland! Zoals Gezien bij

Hulp nodig?