Algemene Voorwaarden

TIME: Home > Algemene Voorwaarden

Click here for English version.

RESERVERING
Reserveren kan alleen online via Boek nu op escaperoomtime.nl.

Na het maken van een reservering wordt een bevestiging per e-mail verstuurd. Wanneer deze bevestigingsmail niet is ontvangen, is de reservering niet vastgelegd. Let op, de bevestigingsmail komt af en toe in de spam folder terecht. U kunt de boeking opnieuw maken of contact opnemen met [email protected]

Groupon tickets zijn alleen te boeken via het Groupon reserveringsysteem

ANNULEREN
Annuleren is alleen mogelijk via het e-mailadres: [email protected]

Annuleren is tot 120 uur voor aanvang kosteloos. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.

Escape Room TIME heeft de mogelijkheid om tot 24 uur voor aanvang de reservering te annuleren of te wijzigen. In geval van een annulering van onze kant wordt het gehele bedrag binnen 30 dagen teruggeboekt.

DE ERVARING
Wanneer je meedoet aan Escape Room TIME moet je begrijpen dat je niet een alledaagse bezigheid doet. Het is een spannend spel, maar ook geschikt voor zwangere vrouwen en mensen van 65+. Toch blijft deelname te allen tijde op eigen risico.

GEHEIMHOUDING
Het plezier van escape games is het oplossen van de puzzels. Gun je vrienden ook dit plezier en vertel ze over je ervaring, maar verklap niet de geheimen. Beschouw jezelf tot geheimhouding verplicht.

LEEFTIJD
Kinderen van 14 jaar en jonger worden enkel toegelaten onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder.

ALCOHOL / DRUGS
Tijdens het spel is drugs- en/of alcoholgebruik verboden.

Wanneer bij aanvang van het spel een medewerker van Escape Room TIME twijfelt aan de gesteldheid van een deelnemer, heeft de medewerker het recht deze deelnemer te weigeren zonder restitutie.

Maart 2017. Deze algemene voorwaarden zijn onderhevig aan verandering.

Partners