Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/

 

Click here for English version.

RESERVERING
Een reservering kan worden gemaakt via onze website of per email naar info@escaperoomtime.nl. Telefonisch kunnen wij helaas geen reserveringen aan nemen.

Na het maken van een reservering wordt een bevestiging per e-mail verstuurd. Wanneer deze bevestigingsmail niet is ontvangen, is de reservering niet vastgelegd. Let op, de bevestigingsmail komt af en toe in de spam folder terecht. U kunt de boeking opnieuw maken of contact opnemen met info@escaperoomtime.nl.

ANNULEREN
Annuleren is alleen schriftelijk mogelijk via het e-mailadres: info@escaperoomtime.nl. Telefonisch is niet te annuleren.

Annuleren is tot 72 uur voor aanvang kosteloos. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.

ANNULEREN LAST MINUTE BOEKING
Annuleren is alleen schriftelijk mogelijk via het e-mailadres: info@escaperoomtime.nl. Telefonisch is niet te annuleren.

Mocht u een boeking plaatsen die binnen 72 uur plaats vind is annuleren niet meer mogelijk, maar kunnen we in overleg de boeking verplaatsen met eventuele wijzigingskosten. 

Escape Room TIME heeft de mogelijkheid om tot 24 uur voor aanvang de reservering te annuleren of te wijzigen. In geval van een annulering van onze kant wordt het gehele bedrag binnen 14 dagen teruggeboekt, of in overleg een nieuwe datum afgesproken.

RESERVERING VERPLAATSEN
Verplaatsen is alleen schriftelijk mogelijk via het e-mailadres: info@escaperoomtime.nl. Telefonisch is niet te verplaatsen.

Een boeking verplaatsen is tot 24 uur voor aanvang kosteloos. Daarna is verplaatsen niet meer mogelijk. De verplaatste boeking moet binnen 3 maanden na de oorspronkelijke datum plaats vinden en het geldbedrag dient voor aanvang van de oorspronkelijke datum te worden betaald.

Escape Room TIME is niet verplicht een boeking te verplaatsen.

Een reservering mag maar 1 keer verplaatst worden, na verplaatsen van reservering is er geen annulering meer mogelijk.

AANTAL PERSONEN WIJZIGEN

Wijzigen van het aantal personen is alleen schriftelijk mogelijk via het e-mailadres: info@escaperoomtime.nl. Telefonisch is niet te wijzigen.
Het wijzigen van het aantal personen dient minimaal 72 uur voor aanvang per mail doorgegeven te worden. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.

Het wijzigen of annuleren van een diner / lunch- of borrelreservering kan tot maximaal 72 uur voor aanvang. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.

TE LAAT KOMEN
Escape Room TIME heeft het recht om u deelname te weigeren mocht u meer dan 30 minuten te laat zijn. Bij een no show of te laat komen wordt geen restitutie verleend.
Bij het te laat komen van 10 -30 minuten kan er worden besloten de activiteit in te korten, afhankelijk van de planning.
Het te laat komen heeft niet alleen invloed op ons personeel, maar ook op de groepen die na jullie komen. Houd daar a.u.b. rekening mee.

DE ERVARING
Wanneer je meedoet aan Escape Room TIME moet je begrijpen dat je niet een alledaagse bezigheid doet. Het is een spannend spel, maar ook geschikt voor zwangere vrouwen en mensen van 65+. Toch blijft deelname te allen tijde op eigen risico.

TOEGANKELIJKHEID
Het gebouw en onze La Casa de Papel Escape Game zijn rolstoeltoegankelijk. De andere activiteiten niet.

GEHEIMHOUDING
Het plezier van escape games is het oplossen van de puzzels. Gun je vrienden ook dit plezier en vertel ze over je ervaring, maar verklap niet de geheimen. Beschouw jezelf tot geheimhouding verplicht.

LEEFTIJD
De leeftijd is afhankelijk van de activiteit. Onze Stripclub escape room is toegankelijk vanaf 18 jaar.

ALCOHOL / DRUGS
Tijdens het spel is drugs- en/of alcoholgebruik verboden.

Wanneer bij aanvang van het spel een medewerker van Escape Room TIME twijfelt aan de gesteldheid van een deelnemer of groep, heeft de medewerker het recht deze deelnemer of groep te weigeren zonder restitutie.

Maart 2023. Deze algemene voorwaarden zijn onderhevig aan verandering.

Hulp nodig?