Algemene Voorwaarden

Click here for English version.

RESERVERING
Reserveren kan alleen online via Boek nu op escaperoomtime.nl, telefonisch via ons telefoonnummer of per email via [email protected]

Na het maken van een reservering wordt een bevestiging per e-mail verstuurd. Wanneer deze bevestigingsmail niet is ontvangen, is de reservering niet vastgelegd. Let op, de bevestigingsmail komt af en toe in de spam folder terecht. U kunt de boeking opnieuw maken of contact opnemen met [email protected]

Groupon tickets zijn alleen te boeken via het Groupon reserveringsysteem

ANNULEREN
Annuleren is alleen schriftelijk mogelijk via het e-mailadres: [email protected] Telefonisch is niet te annuleren

Annuleren is tot 120 uur voor aanvang kosteloos. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.

ANNULEREN LAST MINUTE BOEKING
Mocht u een boeking plaatsen die binnen 120 uur plaats vind is annuleren niet meer mogelijk, maar kunnen we in overleg de boeking verplaatsen. 24 uur voor aanvang is wijzigen/verplaatsen niet meer mogelijk.

Escape Room TIME heeft de mogelijkheid om tot 24 uur voor aanvang de reservering te annuleren of te wijzigen. In geval van een annulering van onze kant wordt het gehele bedrag binnen 30 dagen teruggeboekt.

RESERVERING WIJZIGEN OF VERPLAATSEN
Een boeking verplaatsen is tot 12 uur voor aanvang kosteloos. Daarna is verplaatsen niet meer mogelijk. De verplaatste boeking moet binnen 2 maanden na de oorspronkelijke datum plaats vinden.

Escape Room TIME is niet verplicht een boeking te verplaatsen.

Een reservering mag maar 1 keer gewijzigd of verplaatst worden, na wijzigen of verplaatsen van reservering is er geen annulering meer mogelijk.

Het wijzigen van het aantal personen dient minimaal 12 uur voor aanvang per mail doorgegeven te worden. Daarna is restitutie niet meer mogelijk

TE LAAT KOMEN
Escape Room TIME heeft het recht om u deelname te weigeren mocht u meer dan 30 minuten te laat zijn. Bij het te laat komen van 10 -30 minuten kan er worden besloten de activiteit in te korten.

DE ERVARING
Wanneer je meedoet aan Escape Room TIME moet je begrijpen dat je niet een alledaagse bezigheid doet. Het is een spannend spel, maar ook geschikt voor zwangere vrouwen en mensen van 65+. Toch blijft deelname te allen tijde op eigen risico.

GEHEIMHOUDING
Het plezier van escape games is het oplossen van de puzzels. Gun je vrienden ook dit plezier en vertel ze over je ervaring, maar verklap niet de geheimen. Beschouw jezelf tot geheimhouding verplicht.

LEEFTIJD
Kinderen van 10 jaar en jonger worden enkel toegelaten onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder.

ALCOHOL / DRUGS
Tijdens het spel is drugs- en/of alcoholgebruik verboden.

Wanneer bij aanvang van het spel een medewerker van Escape Room TIME twijfelt aan de gesteldheid van een deelnemer of groep, heeft de medewerker het recht deze deelnemer of groep te weigeren zonder restitutie.

Januari 2020. Deze algemene voorwaarden zijn onderhevig aan verandering.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.