Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/

Veelgestelde Vragen

Kan ik mijn reservering annuleren, verplaatsen of wijzigen?


Annuleren:
Annuleren
is alleen schriftelijk mogelijk via het e-mailadres: info@escaperoomtime.nl. Telefonisch is niet te annuleren. Annuleren is tot 72 uur voor aanvang kosteloos. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.

Verplaatsen:
Een boeking verplaatsen is tot 24 uur voor aanvang kosteloos. Daarna is verplaatsen niet meer mogelijk. De verplaatste boeking moet binnen 3 maanden na de oorspronkelijke datum plaats vinden. Bij verplaatsen wordt er geen geld terug gestort. Ook het aantal personen blijft gelijk als de oorspronkelijke boeking. 

Bij het verplaatsen van een boeking, dient het bedrag van de activiteit vóór de oorspronkelijke datum te worden betaald. 

Een reservering mag maar 1 keer verplaatst worden, na verplaatsen van reservering is er geen annulering of verplaatsen meer mogelijk.

Wijzigen:
Het wijzigen van het aantal personen dient minimaal 72 uur voor aanvang per mail doorgegeven te worden. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.

Een borrel of lunch arrangement annuleren? Dan kan dit 72 uur voor aanvang per mail doorgegeven worden.

 

Moeten we op elkaar wachten, als we met meer teams spelen?

Hebben jullie een grote groep? Moeten teams op elkaar wachten? Geen probleem, in onze lounge is voldoende plek om even lekker te zitten en wat te drinken. Bovendien hebben we spelletjes een een toffe game corner, waar old school spelcomputers staan.

 

Kan ik de escape room voor mijn bedrijf boeken?

Jazeker! Wij bieden verschillende opties voor bedrijven. Neem een kijkje bij het kopje “Bedrijfsuitje”. Op factuur betalen is ook mogelijk. 

 

Vanaf welke leeftijd kan de escape room gespeeld worden?

Escape Room TIME:
Wij verwelkomen alle leeftijden, maar geven wel aan dat de escape room een paar pittige puzzels en raadsels bevat, die vaak te moeilijk zijn voor kinderen onder 12 jaar. Toch lopen er vaak mega slimme kinderen rond op de wereld, die soms zelfs logischer na kunnen denken dan volwassenen. Wij raden dan ook aan om samen met uw zoontje of dochter te spelen, zodat u een ijzersterk team vormt met jong en oud!

La Casa de Papel:
Deze spannende escape game is te spelen vanaf 12 jaar. Maar in combinatie met volwassenen, is jonger ook mogelijk.

 

In welke taal speel je Time?

De escape room is in het Engels, de introductie en de filmpjes tijdens de escape room zijn Nederlands ondertiteld. Ook de puzzels zijn in het Engels, maar veel tekst is er niet. Alle activiteiten kunnen zowel in het Engels als in het Nederlands gespeeld worden.

Is de escape room alleen in virtual reality te spelen?

Onze escape room is zoals geen ander! Echte fysieke puzzels worden afgewisseld met virtual reality puzzels. Er is eigenlijk geen andere mogelijkheid om uit de kamer te kunnen ontsnappen zonder ook maar eventjes in een virtuele wereld te zijn geweest. Maar mocht u toch geen deel willen nemen aan de VR belevenissen, dan is er altijd de mogelijkheid uw VR bril af te staan aan een ander. Er blijven dan nog genoeg puzzels en raadsels over om aan deel te nemen.

 

Is de escape room eng?

Escape room Time is niet eng, wij maken geen gebruik van horrorelementen en zullen u niet (opzettelijk) laten schrikken. Het thema is volledig gericht om u te laten verbazen en verrassen, op een ontdekkende manier.

 

Mag ik alcohol drinken?

We hebben veel dure en soms ook unieke spullen in de escape room staan, waar we erg zuinig mee om moeten gaan. We waarderen het dan ook niet dat er beschonken gasten komen spelen. Na te zijn ontsnapt (of niet?) is er natuurlijk alle gelegenheid om een lekker koud biertje of wijntje te drinken!

LET OP! Wanneer bij aanvang van het spel een medewerker van Escape Room TIME twijfelt aan de gesteldheid van een deelnemer of groep, heeft de medewerker het recht deze deelnemer of groep te weigeren zonder restitutie.

 

Kunnen we ook eten en drinken?

Wij verkopen drankjes en snacks. Voor lunches en diners bieden we speciale arrangementen aan. Neem een kijkje bij arrangementen voor ons assortiment. Het meenemen van eigen consumptie zoals, chips en drinken etc. is niet toegestaan.

 

Welke VR brillen gebruiken jullie?

Wij gebruiken verschillende soorten brillen: De VR Gear van Samsung, de Oculus Rift, de Oculus Go, de Oculus Quest 2 en de HTC Vive.

 

Waarom is Escape room Time duurder dan andere escape rooms?

Onze prijs is hoger door de vele technische onderdelen,  de extra’s en natuurlijk de Virtual Reality onderdelen. Ook de puzzels zijn allemaal zelf gemaakt en heeft ons veel tijd gekost in elkaar te zetten. Bovendien is de virtual reality wereld volledig ontwikkeld voor onze escape room, een dure maar wel ontzettend gave investering!

IT’S TIME!

Hulp nodig?