Veelgestelde Vragen

Home > Veelgestelde Vragen

F.A.Q._

Met hoeveel mensen kan je de escape room spelen?

Escape room Time is te spelen met 2 tm 6 spelers. Wij raden aan met groepen van 3 tm 6 personen te spelen. Meer spelers? Boek dan 2 shifts, wij zorgen voor genoeg VR vermaak!

Moeten we op elkaar wachten, als we met meer teams spelen?

Hebben jullie een grote groep? Moeten teams op elkaar wachten? Geen probleem, in onze “klokkenkamer” ligt een spannend mini escape room avontuur op jullie te wachten, waarbij je je hersens meteen al hoort kraken! Bovendien, kan je er lekker borrelen en genieten van de prachtige locatie!

 

Kan ik de escape room voor mijn bedrijf boeken?

Jazeker! Wij bieden verschillende opties voor bedrijven. Neem bijvoorbeeld deel aan een bedrijfscompetitie! Voor meer informatie kan je een kijkje nemen bij het kopje: “Bedrijfsuitje“.

Vanaf welke leeftijd kan de escape room gespeeld worden?

Wij verwelkomen alle leeftijden, maar geven wel aan dat de escape room een paar pittige puzzels en raadsels bevat, die vaak te moeilijk zijn voor kinderen onder 12 jaar. Toch lopen er vaak mega slimme kinderen rond op de wereld, die soms zelfs logischer na kunnen denken dan volwassenen. Wij raden dan ook aan om samen met uw zoontje of dochter te spelen, zodat u een ijzersterk team vormt met jong en oud!

In welke taal speel je Time?

De escape room is in het Engels, de introductie en de filmpjes tijdens de escape room zijn Nederlands ondertiteld. Ook de puzzels zijn in het Engels, maar veel tekst is er niet.

Is de escape room alleen in virtual reality te spelen?

Onze escape room is zoals geen ander! Echte fysieke puzzels worden afgewisseld met virtual reality puzzels. Er is eigenlijk geen andere mogelijkheid om uit de kamer te kunnen ontsnappen zonder ook maar eventjes in een virtuele wereld te zijn geweest. Maar mocht u toch geen deel willen nemen aan de VR belevenissen, dan is er altijd de mogelijkheid uw VR bril af te staan aan een ander. Er blijven dan nog genoeg puzzels en raadsels over om aan deel te nemen.

Is de escape room eng?

Escape room Time is niet eng, wij maken geen gebruik van horrorelementen en zullen u niet (opzettelijk) laten schrikken. Het thema is volledig gericht om u te laten verbazen en verrassen, op een ontdekkende manier.

Mag ik alcohol drinken?

We hebben veel dure en soms ook unieke spullen in de escape room staan, waar we erg zuinig mee om moeten gaan. We waarderen het dan ook niet dat er beschonken gasten komen spelen. Na te zijn ontsnapt (of niet?) is er natuurlijk alle gelegenheid om een lekker koud biertje of wijntje te drinken!

Betaal je de escape room per persoon of per kamer?

Bij ons betaal je voor de kamer, een vaste prijs die met maximaal 6 personen te delen is.

Kunnen we ook eten en drinken?

Wij verkopen drankjes en snacks. Voor lunches en diners bieden we speciale arrangementen aan. Neem een kijkje bij arrangementen voor ons assortiment.

Welke VR brillen gebruiken jullie?

Wij gebruiken 2 soorten brillen: De VR Gear van Samsung en de Oculus Rift.

Waarom is Escape room Time duurder dan andere escape rooms?

Onze prijs is hoger door de vele technische onderdelen,  de extra’s en natuurlijk de Virtual Reality onderdelen. Ook de puzzels zijn allemaal zelf gemaakt en heeft ons veel tijd gekost in elkaar te zetten. Bovendien is de virtual reality wereld volledig ontwikkeld voor onze escape room, een dure maar wel ontzettend gave investering!

IT’S TIME!

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.