Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/

Activiteiten voor grote groepen in Utrecht

Bij TIME in Utrecht bieden we een unieke en meeslepende ervaring die perfect is voor grote groepen. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een teambuilding-evenement, een vrijgezellenfeest of een bijzondere viering, onze virtual reality escape rooms zijn ontworpen om een onvergetelijke indruk te maken.

Samenwerking: Onze escape rooms zijn ontworpen om samenwerking en teambuilding te bevorderen. Grote groepen zullen ontdekken dat communicatie en het delen van ideeën essentieel zijn om de uitdagingen te overwinnen.

Thema’s: Met een diverse selectie van thema’s kunnen grote groepen een ervaring kiezen die het beste past bij hun voorkeuren en interesses. Of het nu een science-fiction avontuur of een historische queeste betreft, er is voor elk wat wils.

Begeleiding: Onze ervaren gamemasters zijn getraind om grote groepen soepel door hun escapades te leiden. Ze zorgen ervoor dat iedereen betrokken is en een geweldige tijd heeft.

Wij begrijpen het belang van het creëren van onvergetelijke herinneringen voor grote groepen. Met onze geavanceerde technologie en meeslepende verhaallijnen, kunnen we een ervaring bieden die nog lang wordt nagesproken.

Klaar om een onvergetelijk evenement te organiseren voor jouw grote groep? Reserveer nu bij Virtual Reality Escaperoom TIME in Utrecht en laat ons jou en je team meenemen op een reis vol opwinding en uitdagingen.

Virtual Reality

Escape Room TIME

★★★★★
“Een super gave escape room! De combinatie tussen de echte wereld en virtual reality is top! VR wordt ook echt gebruikt om het spel toffer te maken i.p.v. een simpele gimmick. De verrassing op de helft van het spel is echt mindblowing!”

  2-7 (per keer) 60 min. Vanaf 99,-

 VR Escape Game

La Casa de Papel

★★★★★
“Wij hebben een super leuke dag gehad met het team (van 25 personen)! Leuk dat we moesten samenwerken, maar ook tegen elkaar moesten strijden! “

  6-48 90 min. vanaf 24,- p.p.

Augmented Reality City Game

From Russia With Love

★★★★★
“Hoe gaaf is dit! We voelden ons echte geheime agenten. De puzzels waren uitdagen, soms zelfs moeilijk. Gelukkig hadden we aan aantal slimmerikken in het team! De AR was ook erg leuk om een keer mee te maken, zeker de finale was erg spectaculair!”

  6-200 120 min. Vanaf 24,- p.p.

Augmented Reality City Game

La Casa de Papel

★★★★★
“Wij zijn helemaal fan van de serie, dus deze game was op ons lijf geschreven! Puzzels waren leuk en verrassend, bovendien leuke foto’s aan overgehouden.”

  6-200 120 min. Vanaf 24,- p.p.

VR Lasergamen

Cops vs Robbers

★★★★★

Ervaar bewegingsvrijheid in Virtual Reality. Strijd in teams tegen elkaar of schiet op iedereen die je tegenkomt.

  4-12 60 min. Vanaf 24,- p.p.

Hilarisch

Hilarische PubQuiz op locatie

★★★★★
“Haha, hilarisch was het zeker! Leuke originele spellen en vragen. Ik ben zelf niet zo heel slim, maar kwam hier toch wel goed uit de verf. Ik kan stiekem ook erg goed zingen!”

  10-50 90 min. Vanaf 200,-

VR Escape Game

La Casa de Papel op locatie

★★★★★
“Bedankt voor de topdag Escape Room TIME! Service was goed, opbouwen ging snel. Ook de communicatie vooraf was uitstekend! Het spel is erg leuk, zeker met zo’n grote groep. Iedereen was lekker bezig.”

  10-200+  90 min.  vanaf 28,- p.p.

Facebook
★★★★★
134 recensies

Google
★★★★★

380 recensies

Tripadvisor
★★★★★

124 recensies

EscaperoomsNederland
★★★★★

90 recensies

EscapeTalk
★★★★☆

69 recensies

“Voor een verjaardag bij Escape Room Time geweest en dit was geweldig! Super leuk om in teams tegen elkaar te strijden.”

Sjahnaaz Kallan

“Als teamuitje hebben we de Escape Room van La Casa de Papel gedaan. Echt heel gaaf! Het was bijzonder om dit met zoveel mensen tegelijk te doen. Gave puzzels en de VR brillen maakten het helemaal leuk! Echt een aanrader!”

Heleen Lagerberg

“Werd echt meegenomen in het verhaal. Afwisselende leuke onderdelen waardoor je erg gemotiveerd wordt om samen te werken en snel verder te komen. Het is een echte uitdaging om te ontsnappen!”

Masud

De allereerste van Nederland! Zoals Gezien bij

Hulp nodig?