Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/
VR Escape Game

La Casa de Papel op locatie

Een mobiele escape room bij jou op locatie? Ideaal, je hoeft niet speciaal naar Utrecht te komen om een escape room te spelen, wij komen gewoon naar jou toe! We hebben onze nieuwste La Casa de Papel VR game speciaal omgebouwd naar een pop-up versie, zodat we deze overal mee naartoe kunnen nemen. Ook deze room is een combinatie van virtual reality puzzels en real life, waarbij je goed samen moet werken om uiteindelijk de bank te kraken en je tegenstanders te slim af moet zijn!

  10-200+  90 min.  vanaf 28,- p.p.

Escape room op locatie

Ook hebben we een spannende National Treasure escape room! Dit is een spel geschikt voor grote groepen, waar jullie zowel in Virtual Reality als in Real Life puzzels op lossen. Baan je door grotten en tunnels naar de grootste schat die je ooit gezien hebt!

Een pop-up escape room waar je maar wilt!

Bij Escape Room Time denken we graag in mogelijkheden. Twijfel je of jouw locatie wel geschikt is voor een escape room, geef ons dan sowieso even een belletje. Goede kans namelijk dat we hier een gave oplossing voor hebben zodat jij en je vrienden of collega’s gewoon kunnen escapen. Onze VR escape room staat regelmatig op beurzen en festivals en bij personeelsfeesten, maar daar houdt het wat ons betreft niet op. We zijn mobiel, dus we kunnen vrijwel overal komen, try us!

 • Te boeken voor festivals, op bedrijfslocaties of op beurzen
 • Geschikt voor grote aantallen bezoekers
 • Combinatie van Real Life en Virtual Reality
 • Custom made, alles is naar wens te maken

Mobiele escape room experience

Met onze escape room op locatie beleef je dezelfde unieke experience als in een van onze escape rooms of VR spellen in Utrecht. De unieke combinatie van het oplossen van uitdagende puzzels in virtual reality en real life, en andersom, maakt onze mobiele escape room een onvergetelijk avontuur.

Wil jij een VR Escape Room op locatie? Bel direct voor de mogelijkheden: 030-2273193

La Casa de Papel op locatie

 10 t/m 200+

+/- 90 minuten

28,- per persoon

Gratis parkeergelegenheid

Kom je met een bedrijf of grote groep?
Vraag hier een offerte aan.

  1. Contactpersoon

  2. Activiteit
  Ik accepteer de algemene voorwaarden.

  Facebook
  ★★★★★
  134 recensies

  Google
  ★★★★★

  380 recensies

  Tripadvisor
  ★★★★★

  124 recensies

  EscaperoomsNederland
  ★★★★★

  90 recensies

  EscapeTalk
  ★★★★☆

  69 recensies

  “Voor ons personeelsuitje hebben we de Casa de Papel Escape Game op onze eigen locatie (beachclub) gedaan. Dat is erg goed bevallen. Het is een toffe game en voor een brede doelgroep toegankelijk. Echt een aanrader!”

  Tinozz

  Erg leuke en toffe sfeer. Lijkt net alsof je zelf de bank berooft uit de serie La Casa De Papel.

  R.D. Verkerk

  “Hebben de VR escapegame Casa de Papel gewoon thuis gedaan door de Corona. Groep in de keuken en woonkamer. Ontzettend leuke ervaring en het was echt een strijd 😉 De begeleiding van Femke was top en de bijpassende Papel mondkapjes zijn geweldig!”

  Quita Goede

  De allereerste van Nederland! Zoals Gezien bij
  Hulp nodig?