Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/

Corona Proof Activiteiten

 6 t/m 80

Met live presentator!

Online Spelshow

Hoe staat het met jouw vermogen om mooie kastelen te bouwen? Gok jij op de juiste hamster, tijdens de Mega Hamsterrace? Of lukt het jouw team om binnen de tijd zoveel mogelijk truien aan te trekken? Dit is slechts een greep uit de vele hilarische opdrachten die wij voor jou in petto hebben! 

 6 t/m 12

Kinderfeestje

De Schat van Davy Jones

Onze nieuwste game is er een voor de jongste schavuiten! Tijdens jullie laatste rooftocht is het mis gegaan, jullie zijn gevangen genomen! Vast in de gevangenis van het schip van Davy Jones broeden jullie op een plannetje voor wraak; ongezien ontsnappen en er vandoor met zijn schat! Maar er zijn meer kapers op de kust! Puzzel jullie weg door de kamer van de kapitein en het onbewoonde eiland en vindt als eerste de veelbelovende schat van Davy Jones!! Dit avontuur is geschikt voor kinderen van 6 tm 12 jaar en is een combinatie van Real Life puzzels en Virtual Reality!

 2 t/m 4

Virtual Reality Escape Game

La Casa
de Papel: at home

Speel onze populaire escape game nu thuis! Corona-Proof! Een “At Home” escape spel met Virtual Reality, gebaseerd op de populaire Netflix serie! Werk goed samen om onze pittige Virtual Reality en Real Life puzzels op te lossen! Strijd tegen elkaar! Wie weet als eerste onder leiding van El Profesor het Spaanse Muntgebouw te beroven? Haal uw pakket bij ons op en lever deze in wanneer u klaar bent.

Inclusief:

  • VR bril(len)
  • Kluis
  • Props
  • Instructies

Reserveren is kosteloos. Na reservering wordt er contact opgenomen over het halen en terugbrengen van de apparatuur.

 2 t/m 6

Wijn & Bier Escapegame

Unlock the Bottle

Unlock the Bottle is dé escapegame waarbij je jouw favoriete drankje moet zien te openen en je al je zintuigen moet gebruiken om het mysterie op te lossen. Gebruik al je zintuigen in onze escape games met verrassende en uitdagende spellen. De spellen bevatten uitdagende puzzels, leuke props en er wordt natuurlijk volop geproeft. Beleef een smaakvol groepsuitje op je eigen plek en moment! Het enige wat je zelf nog nodig hebt zijn de glazen…

Er zijn 2 versies: De Verloren Wijn en Het Bier Mysterie

Lees snel verder:

NIEUW!

La Casa de Papel Mondkapjes

TOFFE MONDKAPJES!!

Ben jij een echte La Casa de Papel fan? Dan hebben we iets speciaals voor jou! Dit kekke mondkapje beschermt je niet alleen tegen virussen, maar tovert je ook meteen om als Casa de Papel strijder!

Zet hem op in de trein of naar events en jij steelt de show! Je kan het mondkapje vaker gebruiken, was hem op 60 graden en pats boem, je kan hem weer dragen!

Wat kost een mondkapje?
€9,95 per stuk (excl. €2,95 verzendkosten) 
Amai, komt u uit Belgie? Dan zijn de verzendkosten €4,50.

ACTIVITEITEN OP LOCATIE

 15 – Onbeperkt aantal personen

Mobiele Escape Room

ESCAPEROOM OP LOCATIE

Een mobiele escape room bij jouw op locatie? Ideaal, je hoeft niet speciaal naar Utrecht te komen om een escape room te spelen, wij komen gewoon naar jou toe! Ook geschikt voor grote groepen.

Speel onze La Casa de Papel game bij u op kantoor, thuis, beurs of evenementenlocatie!

10 – Onbeperkt aantal personen

Pubquiz, maar dan anders!

HILARISCHE PUBQUIZ

Deze pubquiz gaan jullie nog lang onthouden! Geen saaie vragen maar leuke spelrondes vol hilariteit en verschillende spellen. Het draait niet alleen om kennis maar kan jij bijvoorbeeld ook een toontje zingen of praten met een beugel in? Geschikt voor kleine en grote groepen op verschillende locaties door het hele land!

 6 – Onbeperkt aantal personen

Augmented Reality Citygame

La Casa de Papel Citygame

door de Binnenstad van Utrecht

Weet jij de raadsels die “El Profesor” heeft achtergelaten in de binnenstad van Utrecht te ontcijferen? Speel escape room achtige missies en ervaar Augmented Reality! Werk samen als team van echte overvallers en stap in de huid van Rio, Tokyo, Denver en Nairobi!

6 t/m 100+ personen

Augmented Reality City Game

FROM RUSSIA WITH LOVE

door de Binnenstad van Utrecht

Op zoek naar iets nieuws? Vol teambuilding, avontuur en sensatie? Speel dan onze Augmented Reality Citygame: From Russia with love en stap in een wereld vol intrige, spionage en geheime codes!

De allereerste van Nederland! Zoals Gezien bij
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Hulp nodig?