Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/

Vriendenuitje & Familieuitje

Virtual Reality

Escaperoom TIME

★★★★★
“Een super gave escape room! De combinatie tussen de echte wereld en virtual reality is top! VR wordt ook echt gebruikt om het spel toffer te maken i.p.v. een simpele gimmick. De verrassing op de helft van het spel is echt mindblowing!”

  2-7 (per keer) 60 min. Vanaf 99,-

VR Escape Game

La Casa de Papel

★★★★★
“Wij hebben een super leuke dag gehad met het team (van 25 personen)! Leuk dat we moesten samenwerken, maar ook tegen elkaar moesten strijden! “

  6-48 90 min. vanaf 24,- p.p.

VR Escape Game

La Casa de Papel op locatie

★★★★★
“Bedankt voor de topdag Escape Room TIME! Service was goed, opbouwen ging snel. Ook de communicatie vooraf was uitstekend! Het spel is erg leuk, zeker met zo’n grote groep. Iedereen was lekker bezig.”

  10-200+  90 min.  vanaf 28,- p.p.

VR Shooter

The Walking Death

★★★★★
“Bij aankomst goed ontvangen door Marvin die ons eerst uitleg heeft gegeven en de hele middag goed heeft verzorgd. Walking death VR gespeeld en enorm gelachen. Was ook op sommige momenten best eng dus af en toe ook een beetje geschreeuwd. Dit was een geslaagd gezinsuitje en wij komen zeker terug!! Marvin bedankt!”

  2-8 60 min. Vanaf 99,-

City Game

From Russia With Love

★★★★★
“Hoe gaaf is dit! We voelden ons echte geheime agenten. De puzzels waren uitdagend, soms zelfs moeilijk. Gelukkig hadden we aan aantal slimmeriken in het team! De AR was ook erg leuk om een keer mee te maken, zeker de finale was erg spectaculair!”

  6-200 120 min. Vanaf 24,- p.p.

City Game

La Casa de Papel

★★★★★
“Wij zijn helemaal fan van de serie, dus deze game was op ons lijf geschreven! Puzzels waren leuk en verrassend, bovendien leuke foto’s aan overgehouden.”

  6-200 120 min. Vanaf 24,- p.p.

VR Escape Game

The Hangover (18+)

Coming Soon!

VR Escape Game

The Hangover (18+) op locatie

Coming Soon!

Facebook
★★★★★
122 recensies

Google
★★★★★

128 recensies

Tripadvisor
 ★★★★★

104 recensies

EscaperoomsNederland
★★★★★

90 recensies

EscapeTalk
★★★★☆

36 recensies

“Het was perfect voor een gezellig familie-uitje. Spannend en toch ontspannend. Complimenten voor de ontvangst en de begeleiding.”

Lout

“Het was een hele leuke escape room: we waren met 6 personen, 14, 16, 48, 52, 70 en 79 jaar. Met VR gedeelte erg fijn dat de jongens (gamers) erbij waren, anders hadden we het niet binnen de tijd gehaald 🙂

Sonja

“Dit was echt te gek! Mooie combinatie van moeilijke puzzels en VR. Super leuk gedaan, complete beleving. Ik heb het al aan velen aangeraden!”

Corinne

De allereerste van Nederland! Zoals Gezien bij
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Hulp nodig?