Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/

Virtual reality games

VR rooms en games

Ben je er klaar voor om virtual reality te beleven zoals je nog nooit hebt gedaan? Bij Escape Room Time heb je keuze uit verschillende virtual reality spellen. Ontsnappen uit een escape room of de strijd aangaan met een leger doorgedraaide zombies? Met jouw team in een race tegen de klok bommen onklaar maken of, geheel in ‘Casa de Papel’ stijl, de grootste bankroof in de geschiedenis tot een goed einde brengen? Hieronder een overzicht van onze virtual reality rooms.

Escape room Time

De eerste en enige escape room die virtual reality en de echte wereld met elkaar combineert. Zet je VR bril op en vind aanwijzingen die je samen ‘real life’ moet oplossen en andersom. Alleen door goed samen te werken heb je kans om te ontsnappen. Escape room Time is een enerverende race tegen de klok zoals je ‘m nog nooit hebt ervaren!

Meer informatie over Escape room TIME

VR Escape game La Casa de Papel

Wie kent ‘m niet, de razend populaire Netflix hitserie La Casa de Papel? Ons nieuwste VR escape spel neemt je mee terug naar het beroemde Muntgebouw in Madrid om deze spectaculaire bankroof nog een keer te beleven. Kruip nu zelf in de huid van Berlin, Denver of Tokio en ontdek of jij en je medespelers de skills hebben om de Munt van Spanje te beroven en ook nog eens uit de handen van de politie te blijven. De combinatie van real life met VR zorgt voor een unieke belevenis!

Meer informatie over VR Escape game La Casa de Papel

VR Zombie Shooter

Virtual reality en horror samengevoegd in één angstaanjagende VR horrorgame. Nadat je je VR bril hebt opgezet is er geen ontkomen meer aan, je móet het gevecht aangaan met een leger zombies wil je samen met je medespelers het doel bereiken. Tot de tanden gewapend schiet je jezelf door een verlaten schoolgebouw om de held van de dag te worden én om het meeste punten te halen door zoveel mogelijk monsters af te knallen.

Meer informatie over de VR horrorgame Zombie Shooter

VR Teambuilding

Hoe goed denken jullie samen te kunnen werken? Daag jezelf en jouw team uit om op tijd de bom te ontmantelen voordat het te laat is. Defuse the Bomb is het perfecte teambuilding uitje met veel lol, spanning en een originele manier om te ontdekken hoe het team onder druk functioneert. Tikkende tijdbommen, stress en samenwerken in een meeslepende virtual reality, durven jullie het aan?

Meer informatie over de VR Teambuilding game
Hulp nodig?