Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/

VR Rooms

Home > VR Rooms

VR ESCAPE ROOMS EN GAMES

Op zoek naar een escape room in Utrecht die nét even anders is dan wat je gewend bent? Je verliezen in een virtuele wereld die zo realistisch lijkt dat het voelt alsof het allemaal werkelijk gebeurt? Als je de juiste connectie weet te maken tussen real life en virtual reality dan zijn de escape rooms en games van Escape Room Time echt iets voor jou, de unieke VR experience!

DE EERSTE VIRTUAL REALITY

ESCAPEROOM TIME

 

VIRTUAL REALITY ESCAPE GAME

LA CASA DE PAPEL

‘ABANDONDED SCHOOL’

VR ZOMBIE SHOOTER

Onze escape rooms in Utrecht

De escape rooms op onze locatie in Utrecht hebben alles in zich wat een spannende, onderhoudende, intelligente escape room moet hebben. Maar een VR-bril op je hoofd geeft een hele nieuwe dimensie aan de beleving van een escape room. Het grote verschil met escape rooms elders in het land, onze escape rooms in Utrecht zijn zo ingericht dat je je niet continu in een virtual reality begeeft. Je zal af en toe ook in real life puzzels op moeten lossen voordat je weer verder kunt en andersom.

VR rooms

Bij Escape Room Time zijn we echte virtual reality freaks. We zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de kracht van virtual reality in onze spellen te verwerken. Met gepaste trots kunnen we in Utrecht inmiddels al drie VR rooms aanbieden, waaronder de spectaculaire nieuwe VR escape game, gebaseerd op de Netflix hitserie Casa de Papel. Onze VR rooms kunnen gespeeld worden door jong en oud en zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

Virtual reality vs. augmented reality

Nieuwigheden zorgen er ook voor dat bepaalde termen nogal eens door elkaar gehaald worden. Handig om je dat hier nog een keer goed uit te leggen. In de VR rooms van Escape Room Time bevind je je in een virtual reality, een virtuele wereld waarin je bent afgesloten van de buitenwereld. Pas wanneer je je VR bril afzet kom je weer terug in de realiteit. Een groot verschil met AR, augmented reality, waarbij je juist in de realiteit bevindt, alleen is deze verrijkt met ‘virtuele’ elementen. Een goed voorbeeld van een Augmented Reality game vind je hier.

Hulp nodig?