Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/

Virtual Reality Utrecht

VR Escape Rooms & Games

Op zoek naar een escape room in Utrecht die nét even anders is dan wat je gewend bent? Je verliezen in een virtuele wereld die zo realistisch lijkt dat het voelt alsof het allemaal werkelijk gebeurt? Als je de juiste connectie weet te maken tussen real life en virtual reality dan zijn de escape rooms en games van Escape Room Time echt iets voor jou, de unieke VR experience!

Virtual Reality

Escape Room TIME

★★★★★
“Een super gave escape room! De combinatie tussen de echte wereld en virtual reality is top! VR wordt ook echt gebruikt om het spel toffer te maken i.p.v. een simpele gimmick. De verrassing op de helft van het spel is echt mindblowing!”

  2-7 (per keer) 60 min. Vanaf 99,-

 VR Escape Game

La Casa de Papel

★★★★★
“Wij hebben een super leuke dag gehad met het team (van 25 personen)! Leuk dat we moesten samenwerken, maar ook tegen elkaar moesten strijden! “

  6-48 90 min. vanaf 24,- p.p.

Augmented Reality City Game

From Russia With Love

★★★★★
“Hoe gaaf is dit! We voelden ons echte geheime agenten. De puzzels waren uitdagend, soms zelfs moeilijk. Gelukkig hadden we aan aantal slimmeriken in het team! De AR was ook erg leuk om een keer mee te maken, zeker de finale was erg spectaculair!”

  6-200 120 min. Vanaf 24,- p.p.

Augmented Reality City Game

La Casa de Papel

★★★★★
“Wij zijn helemaal fan van de serie, dus deze game was op ons lijf geschreven! Puzzels waren leuk en verrassend, bovendien leuke foto’s aan overgehouden.”

  6-200 120 min. Vanaf 24,- p.p.

Onze escape rooms in Utrecht

De escape rooms op onze locatie in Utrecht hebben alles in zich wat een spannende, onderhoudende, intelligente escape room moet hebben. Maar een VR-bril op je hoofd geeft een hele nieuwe dimensie aan de beleving van een escape room. Het grote verschil met escape rooms elders in het land, onze escape rooms in Utrecht zijn zo ingericht dat je je niet continu in een virtual reality begeeft. Je zal af en toe ook in real life puzzels op moeten lossen voordat je weer verder kunt en andersom.

VR rooms

Bij Escape Room Time zijn we echte virtual reality freaks. We zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de kracht van virtual reality in onze spellen te verwerken. Met gepaste trots kunnen we in Utrecht inmiddels al drie VR rooms aanbieden, waaronder de spectaculaire nieuwe VR escape game, gebaseerd op de Netflix hitserie Casa de Papel. Onze VR rooms kunnen gespeeld worden door jong en oud en zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

Virtual reality vs. augmented reality

Nieuwigheden zorgen er ook voor dat bepaalde termen nogal eens door elkaar gehaald worden. Handig om je dat hier nog een keer goed uit te leggen. In de VR rooms van Escape Room Time bevind je je in een virtual reality, een virtuele wereld waarin je bent afgesloten van de buitenwereld. Pas wanneer je je VR bril afzet kom je weer terug in de realiteit. Een groot verschil met AR, augmented reality, waarbij je juist in de realiteit bevindt, alleen is deze verrijkt met ‘virtuele’ elementen. Een goed voorbeeld van een Augmented Reality game vind je hier.

Facebook
★★★★★
134 recensies

Google
★★★★★

380 recensies

Tripadvisor
★★★★★

124 recensies

EscaperoomsNederland
★★★★★

90 recensies

EscapeTalk
★★★★☆

69 recensies

Geweest met personeelsuitje! Onze zeer gedreven teams werden goed onthaald, begeleid en af en toe een beetje geholpen waar nodig :-). Het gebruik van VR en andere gadgets maakte het spel nog leuker!

Steven van de Flier

“We zijn bij Escape Room Time geweest met een bedrijfsuitje en dit was een succes! De La Casa de Papel escape room is erg gaaf en ideaal voor een grote groep zoals wij omdat het tegelijkertijd in groepen gespeeld kan worden. En het VR element is een originele toevoeging. Daarnaast nog de VR Shooter gedaan, en dit was erg leuk om erbij te doen. Zeker de moeite waard!”

Joey Duis

“Bezocht met het bedrijf. Ook al had ik Casa del Papel nooit gezien, de sfeer zat goed.”

Nele Van den Broeck

De allereerste van Nederland! Zoals Gezien bij

Hulp nodig?