VR Escape Room TIME

TIME: Home > VR Escape Room TIME

Speluitleg_

VR Escape Room Time is een fysieke ruimte waaruit je moet ontsnappen, net zoals een “normale” escape room. Door middel van goed samenwerken en slim nadenken moeten jullie de uitgang zien te vinden! Het is een combinatie van “real life” puzzels en Virtual Reality. Het is dus niet zo dat jullie constant een VR bril op hebben.

Escape Room TIME is anders!

Er zijn inmiddels al honderden escape rooms te vinden in Nederland, welke is nou ECHT anders? Escape Room TIME is anders! Wij laten je niet alleen Virtual Reality op een totaal andere manier ervaren, maar moedigen je team aan om samen te werken. De real life puzzels kunnen bijvoorbeeld alleen worden opgelost door de informatie uit de Virtuele wereld en andersom!

Wat deze escape room zo bijzonder maakt zijn speciale Virtual Reality puzzels en belevingen. Om deze puzzels op te lossen zullen jullie je grootste angsten moeten overwinnen, goed moeten samenwerken en scherp moeten blijven tot de laatste seconde! Ze zullen je steeds weer uitdagen en verbazen.

Een filmisch verhaal en spectaculaire effecten die je nooit meer gaat vergeten. Alles is mogelijk met Virtual Reality. Vind jij het tijd voor weer eens iets nieuws? Kom dan snel en speel het gaafste avontuur dat je ooit zal spelen!

Hebben jullie een grote groep? Moeten teams op elkaar wachten? Geen probleem, wij hebben verschillende andere VR activiteiten.

Voor wie?_

De puzzels en uitdagingen in deze escape room zijn zeer gevarieerd. Iedereen kan iets toevoegen in het succes van jullie ontsnapping! De een zal goed moeten zijn in het kraken van raadsels en codes.

Een ander zal zich moeten ontpoppen als ware leider en het overzicht bewaren. Technische puzzels die iemand met inzicht en goede hand-oog-coördinatie vereist. Iemand met stalen zenuwen is nodig die altijd in balans blijft. Terwijl weer een ander, een goede speurneus moet zijn

It's time! Nu Boeken

90 minuten avontuur!_

Met maximaal 6 personen stap je een totaal andere wereld binnen. Eerst zal je worden ingelicht door de Time General die jullie verteld over de vele schrikbarende ontdekkingen die zijn gedaan in de toekomst.

Daarna worden jullie opgeleid door “Mister Time” Dr. Steven Hawking, tot echte Time-Chasers. Via een VR training van 30 minuten zullen jullie bekend worden gemaakt met VR brillen en de wereld van VR.

Dan is het TIJD… Tijd om de Time-Room in te gaan, alles hangt van jullie af. De enige personen die de wereld van haar ondergang kan redden!

 90 minuten escape room avontuur voor 2 t/m 21 spelers
 Beleef een combinatie van Real life en Virtual Reality puzzels!
 Special effects waar je van gaat dromen!
Vanaf €99,- per groep
(Grotere groepen in meer teams, voor meer informatie neem contact op)

It's time! Nu Boeken

Partners
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.