VR ESCAPE ROOM TIME

Corona-proof

Home > VR Escape Room TIME

SPELUITLEG

VR Escape Room Time is een fysieke ruimte waaruit je moet ontsnappen, net zoals een ‘normale’ escape room. Door middel van goed samenwerken en logisch nadenken moeten jullie de uitgang zien te vinden. Het is een combinatie van ‘Real life’ puzzels en Virtual Reality. Het is dus niet zo dat jullie constant een VR bril op hebben.

Corona-Proof: ESCAPE ROOM TIME IS ANDERS!

Er zijn inmiddels al honderden escape rooms te vinden in Nederland, welke is nou écht anders? Escape Room TIME dus! Wij laten je niet alleen Virtual Reality op een totaal andere manier ervaren, maar moedigen je ook aan om als team samen te werken. De Real life puzzels kunnen alleen worden opgelost met informatie uit de virtuele wereld en andersom, iets wat deze escape room echt uniek maakt. Om deze puzzels op te kunnen lossen zullen jullie je grootste angsten moeten overwinnen, goed moeten samenwerken en scherp moeten blijven tot de laatste seconde.

Beleef een filmisch verhaal en spectaculaire effecten die je nooit meer vergeet. Vind je het eens tijd voor wat nieuws? Kom dan snel naar Utrecht en speel het gaafste avontuur dat je ooit zal spelen! Hebben jullie een grote groep? Moeten teams op elkaar wachten? Geen probleem, wij hebben verschillende andere VR activiteiten waar je je ook prima mee kunt vermaken.

In deze kamer kunnen we geen 1,5 meter afstand garanderen. Hierdoor is de kamer alleen geschikt voor mensen uit een huishouden. Wij zorgen voor een optimale veiligheid en ontsmetten wij de kamer grondig na iedere shift. Ook hebben we een gloednieuw ventilatie systeem. 

Na uw boeking ontvangt u een mail met ons corona-protocol, hierin staat waar u rekening mee kunt houden bij uw bezoek. Wij zorgen voor de optimale veiligheid. 

 

Disclaimer

Escaperoom Time beschikt over verschillende VR-onderdelen, dus LET OP dit is geen complete VR escaperoom. Dit mag de pret niet drukken, want het scheelt je een hoop hoofdpijn en misselijkheid!

VOOR WIE?

De puzzels en uitdagingen in deze escape room zijn zeer gevarieerd. Iedereen kan iets toevoegen aan het succes van jullie ontsnapping. De een zal goed moeten zijn in het kraken van raadsels en codes. Een ander zal zich moeten opwerpen als ware leider en het overzicht moeten bewaren. Technische puzzels zijn voor diegene met inzicht en een goede oog-hand coördinatie. En er is iemand nodig met stalen zenuwen die altijd in balans blijft. Terwijl weer een ander een goede speurneus moet zijn.

IT’S TIME!

SPANNEND AVONTUUR!

Met maximaal 7 personen stap je een totaal andere wereld binnen. Eerst zal je worden ingelicht door de Time General die jullie vertelt over de vele schrikbarende ontdekkingen die zijn gedaan in de toekomst. Daarna worden jullie door ‘Mister Time’ Dr. Steven Hawking tot echte Time-Chasers opgeleid. Via een VR training van 15 minuten raken jullie bekend met VR brillen en de wereld van VR. Dan is het TIJD… Tijd om de Time-Room in te gaan, waar alles van jullie zelf afhangt. De enige personen die de wereld van haar ondergang kunnen redden!

  • 60 minuten escape room avontuur + 15 minuten speluitleg voor 2 t/m 21 spelers
  • Beleef een combinatie van Real life en Virtual Reality puzzels!
  • Special effects waar je van gaat dromen!
  • Vanaf €99,- per groep (grotere groepen in meer teams, voor meer informatie neem contact op)

 

IT’S TIME!

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.