Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/

Familieuitjes & Kinderfeestjes in Utrecht

Bij TIME begrijpen we dat gezinsplezier en kinderfeestjes speciaal zijn. Daarom hebben we de perfecte mix van spanning en plezier gecreëerd om ervoor te zorgen dat kinderen van alle leeftijden een geweldige tijd hebben, samen met hun vrienden en familie.

Thema’s: Onze virtual reality escape rooms zijn doordrenkt met opwindende verhaallijnen en thema’s die de verbeelding van kinderen prikkelen. Of het nu gaat om een ruimte-avontuur, een magische zoektocht of een tijdreis, er is altijd iets nieuws te ontdekken.

Veilig en geschikt voor alle leeftijden: Veiligheid staat bij ons voorop. Onze VR-ervaringen zijn geschikt voor kinderen vanaf een bepaalde leeftijd en zorgen voor een veilige, meeslepende omgeving waarin kinderen kunnen genieten van avonturen met vrienden en familie.

Ervaren begeleiders: Onze vriendelijke en ervaren gamemasters begeleiden de kinderen door het avontuur en zorgen ervoor dat ze een geweldige tijd hebben. Ze zijn er om te helpen wanneer dat nodig is, zodat elk kind zich een echte held kan voelen.

Wij geloven in het creëren van blijvende herinneringen voor gezinnen en kinderen. Onze op maat gemaakte VR-avonturen bieden een unieke kans om samen plezier te beleven en teamwerk te bevorderen.

Ben je klaar om een onvergetelijke dag te plannen voor je kinderen of een gezinsuitje te organiseren? Reserveer nu  en zie hoe de ogen van je kinderen stralen terwijl ze een onvergetelijk avontuur beleven.

VR Escape Game

De Schat van Davy Jones
Voor kinderen van 6-10 jaar

★★★★★
Kinderfeestje gehouden voor mijn dochter van 9. De schat van Davy Jones. De meiden vonden het super en de VR bril maakte het helemaal af.

  6-24 60 min. Vanaf 12,50 p.p.

VR Lasergamen

Cops vs Robbers
Voor kinderen vanaf 8 jaar

★★★★★
“Het is zo ver! Ervaar bewegingsvrijheid in Virtual Reality. Vanaf nu kun je letterlijk fysiek rondlopen in een digitale wereld. Strijd met twee teams tijdens een intense bank overval. Geschikt voor jong én oud.

  4-12 60 min. Vanaf 24,- p.p.

Virtual Reality

Escaperoom TIME

★★★★★
“Een super gave escape room! De combinatie tussen de echte wereld en virtual reality is top! VR wordt ook echt gebruikt om het spel toffer te maken i.p.v. een simpele gimmick. De verrassing op de helft van het spel is echt mindblowing!”

  2-7 (per keer) 60 min. Vanaf 99,-

VR Escape Game

La Casa de Papel

★★★★★
“Wij hebben een super leuke dag gehad met het team (van 25 personen)! Leuk dat we moesten samenwerken, maar ook tegen elkaar moesten strijden! “

  6-48 90 min. vanaf 24,- p.p.

VR Escape Game

La Casa de Papel op locatie

★★★★★
“Bedankt voor de topdag Escape Room TIME! Service was goed, opbouwen ging snel. Ook de communicatie vooraf was uitstekend! Het spel is erg leuk, zeker met zo’n grote groep. Iedereen was lekker bezig.”

  10-200+  90 min.  vanaf 28,- p.p.

City Game

From Russia With Love

★★★★★
“Hoe gaaf is dit! We voelden ons echte geheime agenten. De puzzels waren uitdagend, soms zelfs moeilijk. Gelukkig hadden we aan aantal slimmeriken in het team! De AR was ook erg leuk om een keer mee te maken, zeker de finale was erg spectaculair!”

  6-200 120 min. Vanaf 24,- p.p.

City Game

La Casa de Papel

★★★★★
“Wij zijn helemaal fan van de serie, dus deze game was op ons lijf geschreven! Puzzels waren leuk en verrassend, bovendien leuke foto’s aan overgehouden.”

  6-200 120 min. Vanaf 24,- p.p.

Facebook
★★★★★
134 recensies

Google
★★★★★

380 recensies

Tripadvisor
★★★★★

124 recensies

EscaperoomsNederland
★★★★★

90 recensies

EscapeTalk
★★★★☆

69 recensies

“Het was perfect voor een gezellig familie-uitje. Spannend en toch ontspannend. Complimenten voor de ontvangst en de begeleiding.”

Lout

“Het was een hele leuke escape room: we waren met 6 personen, 14, 16, 48, 52, 70 en 79 jaar. Met VR gedeelte erg fijn dat de jongens (gamers) erbij waren, anders hadden we het niet binnen de tijd gehaald 🙂

Sonja

“Dit was echt te gek! Mooie combinatie van moeilijke puzzels en VR. Super leuk gedaan, complete beleving. Ik heb het al aan velen aangeraden!”

Corinne

De allereerste van Nederland! Zoals Gezien bij
Hulp nodig?