Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/

Bedrijfsuitje Utrecht & Op Locatie

bij TIME worden bedrijfsuitjes getransformeerd tot buitengewone avonturen! Wij geloven in het stimuleren van teambuilding en het bevorderen van samenwerking op een unieke en opwindende manier.

Teamwork in actie: Onze escaperooms zijn ontworpen om teambuilding te bevorderen. Collega’s worden uitgedaagd om samen te werken, problemen op te lossen en een gezamenlijk doel te bereiken, wat resulteert in een sterkere band en verbeterde samenwerkingsvaardigheden.

Een exclusieve ervaring: TIME biedt een state-of-the-art virtual reality ervaring die je nergens anders vindt. Laat je teamleden onderdompelen in een wereld vol uitdagingen, waar technologie en avontuur samenkomen.

Professionele begeleiding: Onze ervaren gamemasters zijn er om je team door het avontuur te leiden en zorgen voor een vloeiende en boeiende ervaring. Ze zijn getraind om ervoor te zorgen dat elk bedrijfsuitje bij TIME een succes wordt.

Bij Virtual Reality Escaperoom Time begrijpen we dat bedrijfsuitjes bijzondere herinneringen moeten opleveren. Laat ons je helpen bij het creëren van een onvergetelijke ervaring die de teamgeest versterkt en lang zal bijblijven.

 VR Escape Game

La Casa de Papel

★★★★★
“Wij hebben een super leuke dag gehad met het team (van 25 personen)! Leuk dat we moesten samenwerken, maar ook tegen elkaar moesten strijden! “

  6-48 90 min. vanaf 24,- p.p.

VR Escape Game

La Casa de Papel op locatie

★★★★★
“Bedankt voor de topdag Escape Room TIME! Service was goed, opbouwen ging snel. Ook de communicatie vooraf was uitstekend! Het spel is erg leuk, zeker met zo’n grote groep. Iedereen was lekker bezig.”

  10-200+  90 min.  vanaf 28,- p.p.

Augmented Reality City Game

From Russia With Love

★★★★★
“Hoe gaaf is dit! We voelden ons echte geheime agenten. De puzzels waren uitdagend, soms zelfs moeilijk. Gelukkig hadden we aan aantal slimmeriken in het team! De AR was ook erg leuk om een keer mee te maken, zeker de finale was erg spectaculair!”

  6-200 120 min. Vanaf 24,- p.p.

Augmented Reality City Game

La Casa de Papel

★★★★★
“Wij zijn helemaal fan van de serie, dus deze game was op ons lijf geschreven! Puzzels waren leuk en verrassend, bovendien leuke foto’s aan overgehouden.”

  6-200 120 min. Vanaf 24,- p.p.

Virtual Reality

Escape Room TIME

★★★★★
“Een super gave escape room! De combinatie tussen de echte wereld en virtual reality is top! VR wordt ook echt gebruikt om het spel toffer te maken i.p.v. een simpele gimmick. De verrassing op de helft van het spel is echt mindblowing!”

  2-7 (per keer) 60 min. Vanaf 99,-

Facebook
★★★★★
134 recensies

Google
★★★★★

380 recensies

Tripadvisor
★★★★★

124 recensies

EscaperoomsNederland
★★★★★

90 recensies

EscapeTalk
★★★★☆

69 recensies

Geweest met personeelsuitje! Onze zeer gedreven teams werden goed onthaald, begeleid en af en toe een beetje geholpen waar nodig :-). Het gebruik van VR en andere gadgets maakte het spel nog leuker!

Steven van de Flier

“We zijn bij Escape Room Time geweest met een bedrijfsuitje en dit was een succes! De La Casa de Papel escape room is erg gaaf en ideaal voor een grote groep zoals wij omdat het tegelijkertijd in groepen gespeeld kan worden. En het VR element is een originele toevoeging. Daarnaast nog de VR Shooter gedaan, en dit was erg leuk om erbij te doen. Zeker de moeite waard!”

Joey Duis

“Bezocht met het bedrijf. Ook al had ik Casa del Papel nooit gezien, de sfeer zat goed.”

Nele Van den Broeck

De allereerste van Nederland! Zoals Gezien bij

Hulp nodig?