Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/
Voor Ouders & Kinderen

29 Mei 2024: Tijdreis Evenement

Stap terug in de tijd en beleef de geschiedenis met virtual reality!

 Geschikt voor 4 tot 12 jaar 12:00 tot 20:00 Gratis

Ontdek de magie van het tijdreizen tijdens ons unieke evenement op 29 mei bij Escape Room TIME!

Stap in de voetsporen van een tijdreiziger en ervaar de opwinding van de Romeinse tijd of ga terug naar de wereld van dinosauriërs!

Op het evenement zijn er ook andere super toffe Virtual Reality activiteiten: schilderen in Virtual Reality, VR Lasergamen: Cops vs Robbers of Time Travel.

En raad eens? De toegang is helemaal gratis en parkeren kost je niets! Bovendien is Escape Room TIME super makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer!

Activiteiten

Ontdek de opwinding van Cops vs Robbers tijdens onze demo- Virtual Reality Lasergamen activiteit! Voor het hele gezin is er de kans om samen een kort spelletje te spelen om een voorproefje te krijgen van de spanning en sensatie. Deze korte demo is bedoeld om jullie nieuwsgierigheid te prikkelen en jullie te laten zien hoe leuk het kan zijn. Wie weet willen jullie daarna wel een volledige boeking maken om langer te spelen!

Welkom bij onze activiteit: Schilderen in Virtual Reality! Stap binnen in een wereld waar verbeelding werkelijkheid wordt. Met Virtual Reality krijgt schilderen een nieuwe betekenis, omdat je creaties tot leven komen in een virtuele omgeving. Laat je artistieke talenten de vrije loop en ervaar de magie van het creëren in een wereld die alleen in Virtual Reality tot leven komt. Dit wordt een schilderervaring die je niet snel zult vergeten!
Welkom bij onze meeslepende activiteit: Roman Empire! Stap in de schoenen van een tijdreiziger en reis terug naar het tijdperk van het Romeinse Rijk, allemaal dankzij Virtual Reality. Verken de pracht en praal van het oude Rome en ontdek historische monumenten als nooit tevoren. Dit wordt een avontuur vol spanning en geschiedenis dat je alleen kunt ervaren in VR!
Stap in de voetsporen van een tijdreiziger en beleef een onvergetelijke reis terug naar de dinosauriërs! Met behulp van Virtual Reality dompel je jezelf onder in Jurassic World en ontmoet je deze majestueuze wezens alsof je er zelf bij bent. Laat je verwonderen en geniet van een avontuur dat je mee terug neemt naar een tijdperk dat lang vervlogen is!
Stap binnen in de wereld van avontuur en spanning! Als onderdeel van ons evenement hebben we een geweldige quiz voor jullie klaarstaan. Ontdek drie van onze meest opwindende escape games: Escaperoom TIME, De Schat van Davey Jones en de Shooter game: Cops vs Robbers. Doe mee en ervaar de opwinding van deze spellen op een interactieve manier. Kom langs en beleef het zelf!
Welkom bij onze opwindende Virtual Reality-activiteit: Time Travel! Stap in de voetsporen van een tijdreiziger en reis terug in de tijd, allemaal met behulp van Virtual Reality. Verken historische momenten, beleef avonturen uit het verleden en laat je verbazen door de meeslepende ervaring van Virtual Reality!

Programma

Jurassic World & Time Travel

Ronde 1: 13:15 tot 13:45

Ronde 2: 15:00 tot 15:30

Ronde 3: 16:45 tot 17:15

Ronde 4: 18:30 tot 19:00

 

Quiz

Ronde 1: 12:15 tot 13:00

Ronde 2: 14:00 tot 14:45

Ronde 3: 15:45 tot 16:30

Ronde 4: 17:15 tot 18:00

Ronde 5: 19:15 tot 20:00

 

Andere activiteiten

VR Lasergamen, Roman Empire en VR Schilderen

De hele dag van 12:00 tot 20:00!

Aanmelden

Kom jij ook en sluit jij je aan bij ons voor een dag vol avontuur en ontdekking?

Meld je dan aan via onderstaande formulier of neem contact op met ons via 030 227 3193!


  Facebook
  ★★★★★
  134 recensies

  Google
  ★★★★★

  380 recensies

  Tripadvisor
  ★★★★★

  124 recensies

  EscaperoomsNederland
  ★★★★★

  90 recensies

  EscapeTalk
  ★★★★☆

  69 recensies

  “Ik heb zowel escaperoom Time gedaan als het La Casa de Papel escape spel. Beide spellen waren erg uitdagend en super mooi gemaakt. Ik heb Escaperoomtime gespeeld met mijn vriendengroep voor mijn verjaardag en de La Casa de Papel game met mijn gezin. De Escaperoomtime kamer is super gaaf gemaakt, ook de La Casa de Papel kamer was erg mooi gemaakt. Een unieke ervaring om een escaperoom te spelen met een Virtual Reality bril! Ik kom zeker nog terug om nog een spel te komen spelen!!

  Roos Tazelaar

  Super interessante escape room! Heb aardig wat escape rooms gespeeld en deze was echt één van de leukste!”

  Suzanne

  “Super gave en uitdagende escape room! Ik heb er zelf al best een aantal gedaan de afgelopen jaren, maar dit was een hele vernieuwende variant met moderne snufjes. Leuk om te doen met een vriendengroep of je gezin/familie. Zo kun je je (groot)ouders een beetje helpen met de moderne VR bril onderdelen, terwijl zij misschien beter zullen zijn in raadsels oplossen. Zeker een aanrader dus!!”

  Dieuwertje

  De allereerste van Nederland! Zoals Gezien bij
  Hulp nodig?