Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/
Coaching & Escapen

Teambuilding Workshop Utrecht

Welkom bij onze boeiende en onvergetelijke Teambuilding Workshop, een combinatie van een meeslepende Escaperoom-ervaring en een interactieve workshop.

Ontdek het impact van je handelen in een team

Deze workshop is speciaal ontworpen om teamwork te bevorderen en deelnemers een dieper inzicht te geven in hun professionele rol en de impact van hun handelen binnen een team.

Na het escaperoom-avontuur zullen jullie deelnemen aan een interactieve en leerzame anderhalf uur durende workshop. Onze ervaren begeleiders zullen jullie aanmoedigen om te reflecteren op de escaperoom-ervaring en deze te vertalen naar jullie professionele omgeving. Door middel van boeiende teambuilding oefeningen en discussies zullen jullie communicatie verbeteren, samenwerking bevorderen en reflecteren op jouw krachten en rol binnen een team.

De flexibiliteit van ons programma maakt het mogelijk om groepen van 12 tot 36 personen te accommoderen. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, teambuildingsdag, of een specifieke trainingsactiviteit, deze Teambuilding Workshop met Escaperoom is geschikt voor elke gelegenheid.

Dus waar wacht je nog op? Combineer een geweldig uitje met een leerzame ervaring en boek vandaag nog onze Teambuilding Workshop met Escaperoom. Ontcijfer de sleutel tot samenwerking: teambuilding met een twist!.

Ontmoet jullie coach

Maak kennis met Lucas Maassen, een gepassioneerde en bedreven trainer met een unieke benadering van teamwork en escaperoom-ervaringen. Zijn academische achtergrond omvat een bachelor in Politicologie, Filosofie en Economie, en hij heeft zich verder gespecialiseerd door trainingen te volgen in conflictbemiddeling bij Dialogue en ludodidactiek aan de HKU.

Lucas’ trainingen zijn anders dan de standaard teambuilding. Hij gelooft in het belang van
speelse leervormen, waarbij plezier en leren hand in hand gaan. Door escaperoom-elementen te integreren in zijn sessies, weet Lucas deelnemers op een boeiende manier te betrekken en ze te inspireren om het beste uit zichzelf en hun team te halen.

Met een scherp oog voor detail en een sterk inlevingsvermogen creëert Lucas een veilige en
stimulerende omgeving waarin deelnemers worden uitgedaagd om effectiever samen te
werken, communicatievaardigheden te verbeteren en obstakels te overwinnen. Hij put uit
zijn uitgebreide kennis en ervaring om de deelnemers te begeleiden naar betere prestaties
en een hechtere teamdynamiek.

Meer informatie?

Bel 030 227 3193 of mail naar info@escaperoomtime.nl

Facebook
★★★★★
134 recensies

Google
★★★★★

380 recensies

Tripadvisor
★★★★★

124 recensies

EscaperoomsNederland
★★★★★

90 recensies

EscapeTalk
★★★★☆

69 recensies

“Het VR lasergamen is echt te gek. Omdat het VR is kun je natuurlijk allerlei verschillende levels doen met ieder een andere map. Daarnaast kun je ook vrij rondlopen. Omdat we de eerste waren die het gebruikten waren er wat technische mankementen maar dat is prima afgehandeld.”

Koen Keijsers

Super interessante escape room! Heb aardig wat escape rooms gespeeld en deze was echt één van de leukste!”

Suzanne

“Super gave en uitdagende escape room! Ik heb er zelf al best een aantal gedaan de afgelopen jaren, maar dit was een hele vernieuwende variant met moderne snufjes. Leuk om te doen met een vriendengroep of je gezin/familie. Zo kun je je (groot)ouders een beetje helpen met de moderne VR bril onderdelen, terwijl zij misschien beter zullen zijn in raadsels oplossen. Zeker een aanrader dus!!”

Dieuwertje

De allereerste van Nederland! Zoals Gezien bij

Hulp nodig?