VR Zombie SHOOTER:
THE WALKING DEATH

Home > VR Shooter

NIEUW: VIRTUAL REALITY ZOMBIE SHOOTER: THE WALKING DEATH

Dit spel jaagt je de stuipen op het lijf! Vecht tegen een leger zombies, werk goed samen met je medespeler(s) en red een hulpeloos meisje voordat jullie worden opgegeten!

Je bevindt je in een eng, verlaten schoolgebouw waar jullie verschillende soorten zombies op je af zien komen. Gelukkig hebben jullie een krachtige gun tot je beschikking om deze hersenloze wezens af te knallen! Bovendien verdien je punten voor iedere zombie die je uit de weg ruimt. Wie wordt de beste zombiejager van jullie groep? Help elkaar in teams van 4 personen door de hordes zombies heen, maar speel ook tegen elkaar om de meeste punten te verdienen!

 

WAAROM ONZE ZOMBIE SHOOTER?

  • Ervaar een unieke virtuele horror experience! 
  • Strijd ook tegen elkaar met je persoonlijke score. Wie is de beste van jullie groep? 
  • De nieuwste VR technologie en levensechte graphics!  
  • Vanaf €99 per groep  Voor groepen van 2 tm 8 spelers (grotere groepen in meer teams, voor meer informatie neem contact op)
  • Geen escape room maar actie, actie, actie!!

Reserveer nu of bel voor meer informatie

Disclaimer

The Walking Death vindt plaats in onze ‘lobby’. Er hangen 4 headsets op jullie te wachten om bespeeld te worden. De zombie area is leuk ingericht met allerlei zombie gerelateerde attributen. Alles voor de leukste ervaring! Het is geen escape room, maar een VR actie game.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.