Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/
Nieuw!

Segway Tours in Utrecht

Wij hebben een nieuwe activiteit! Onze Segway Tours zijn de gaafste manier om Utrecht te verkennen!

Even wiebelen in het begin, maar zodra jij eenmaal gewend bent op een Segway te staan, scheur je langs de prachtige grachten of langs de mooiste forten en bossen van Utrecht.

Een Segway tour begint met het onder de knie krijgen van dit waanzinnige voertuig. Wij leren jullie hoe je dit stalen paard kan temmen. Het leren Segwayen is al een hele ervaring. Zijn jullie er allemaal klaar voor? Dan rijden we naar de prachtige Utrechtse binnenstad. Bekijk de Domtoren, geniet van de rijke geschiedenis en cultuur. We nemen een kijkje bij de Utrechtse werfkelders, dit uniek zijn in de wereld. We laten jullie leuke onontdekte hofjes zien en slalommen door de vele leuke steegjes en straatjes. Een Segway is erg wendbaar dus we kunnen overal komen.

Of jullie kunnen kiezen om je haren te laten wapperen door de schitterende Utrechtse natuur tijdens de fortenroute. We brengen een bezoek aan het natuurgebied Amelisweerd, waar we langs oude forten en mooie bossen rijden. De forten maken deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, een verdedigingslinie die werd aangelegd in de 19e eeuw om het westen van Nederland te beschermen tegen vijandelijke invallen. Ook komen we langs het voetbalstadion van Utreg, het Galgenwaard.

Segway’s

Segways zijn eigenlijk een soort elektrische fietsen, alleen dan met de wielen naast elkaar. Bovendien hoef je op een Segway niet te trappen maar bestuur je de machine door met je lichaam naar voren of naar achteren te bewegen.

Wij zijn helemaal weg van dit coole, zelfbalancerende vervoerswonder. Segways zijn niet alleen een echte eyecatcher, maar ook nog eens vriendelijk voor Moeder Natuur én super eenvoudig te besturen. Onze professionele instructeurs zorgen ervoor dat je met een big smile de weg op gaat, vol vertrouwen en klaar voor een onvergetelijk avontuur!

Dus, bij de Segway City Tours zijn we altijd in voor een dosis plezier en we staan te popelen om jouw tripje om te toveren tot een memorabel feestje!

Hulp nodig?