Hilarische Pubquiz

Home > Pubquiz

De meest hilarische pubquiz van Nederland!

Ken jij die ene collega die altijd opschept en denkt alles te weten? Die collega die jouw spelfouten tot in den treure verbeterd? Daag elkaar uit tijdens dit verfrissende spel, waarbij niet alleen simpele algemene kennis nodig is om de overwinning te pakken! Een beetje kennis is altijd handig, maar kunnen jullie ook een toontje zingen? Weten jullie elkaar te verstaan onder barre omstandigheden? Vertrouwen jullie op elkaar tijdens een pittige spellingronde? Er komt van alles aan bod tijdens de meest hilarische pubquiz van Nederland! 

Welk team is het slimste? Welk team heeft de meeste mazzel? Of welk team weet simpelweg het beste samen te werken?  Tijdens de diverse rondes worden jullie flink op de proef gesteld! Zo is er een Lucky Losers ronde waarin je juist het FOUTE antwoord moet geven. Of probeer elkaar maar eens te verstaan tijdens de hilarische Slisronde?! 

 

Bij ons, of op locatie?

Kom gezellig bij ons de pubquiz spelen! Dit kan met groepen vanaf 10 personen tot 50 personen. Wij zetten de drankjes koud en kunnen een heerlijke borrelplank verzorgen om tijdens de pittige vragen en opdrachten op te snoepen! 

 

Hebben jullie zelf een mooie locatie of willen jullie, je kennis eens testen op kantoor? Dat kan ook! Wij komen naar jullie toe en zorgen voor een feestje! Een pubquiz op eigen locatie kan al vanaf 20 personen tot een onbeperkt aantal. 

Neem contact op voor meer informatie:

WAAROM onze PUBQUIZ?

  • Ideaal voor grote groepen t/m een onbeperkt aantal personen!
  • Geen saaie vragen maar leuke opdrachten en pittige doordenkers!!
  • Ook te combineren met onze andere activiteiten of een vergadering!
  • Vanaf €20 p.p. Ruim 1,5 uur spelplezier!
  • Ook een mobiele versie mogelijk, bij jou op locatie!
  • Neem contact op voor alle opties: 030 227 3193

Reserveer nu of bel voor meer informatie.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.