Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/
Creator

Marvin Chin

Ik ben een echte spelletjes fanaat! Bordspellen, sport spellen, computerspellen of rolspellen het maakt mij niet uit. Als er maar een duidelijk doel is, ik muntjes of punten moet verzamelen en ik maar hard kan lachen als ik heb gewonnen!

Een vriend van mij nodigde me uit een keer een escape room te spelen, een kamer waaruit je moet ontsnappen. Helemaal op mijn lijf geschreven natuurlijk! En wat was het gaaf, ondanks het goedkope uiterlijk en de simpele aankleding vond ik het een van de gaafste spellen die ik ooit had gespeeld. De adrenaline, de kick van het ontsnappen en het gevoel, nooit maar dan ook nooit te willen verliezen bracht de “speloholic” bij me naar boven. Dit is iets wat ik wil creëren, hier wil ik mensen mee verbazen!

Gelukkig werk ik bij een evenementenbureau Puur. Waar ik mensen enthousiast maak met… je raad het wellicht al? Spellen! De ideale plek om een escape room voor te stellen, helemaal omdat Puur in het bezit is van een prachtige middeleeuwse werfkelder. Het idee werd met veel enthousiasme ontvangen en voordat ik het wist waren we begonnen met het bouwen van een meesterwerkje! Escape room Mysterium is uitgegroeid tot een van de best beoordeelde escape rooms van Nederland en weet veel mensen te verbazen en betoveren. Met veel trots kijk ik terug op de vele puzzels en raadsels die ik heb bedacht, en samen met Niels heb mogen bouwen!

Maar nu is het tijd voor weer een nieuwe uitdaging, eentje waarbij ik mensen weer wil meeslepen in een gloednieuwe ervaring. Vernieuwend blijven is erg belangrijk, zeker omdat de escape rooms tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond vliegen! Ik wil iets bouwen wat er nog niet is, waar mensen nog een beetje sceptisch over zijn. Virtual reality is helemaal opkomend, nieuw, fris en uitdagend. Het perfecte stukje innovatie, zeker voor escape rooms, omdat eigenlijk alles mogelijk is!

Escape room Time heb ik bedacht om mensen omver te blazen, om “wouw” te horen uit elke mond, om pupillen groter te zien worden en kippenvel op de huid te toveren! Alles is mogelijk, werkelijk alles! Zolang er tijd is…. tijd is alles!

Techniek

Niels Tenhagen

Ik ben Niels Tenhagen en zorg voor de werking van alle elektronische en mechanische spellen in de kamer. Al van jongs af aan heb ik de drang om te bewijzen dat techniek en creativiteit niet twee verschillende werelden zijn. Ik zorg dat idee en uitvoering samenkomen.

Website & fotografie

Thomas van Driel

Voor TIME wist ik dat we iets speciaals moesten maken. Een verlenging van het avontuur. Zodra je op de website komt, moet je de sfeer en spanning voelen die je ook in de Escape room hebt.

Ik heb Marvin en Niels veel bloed, zweet en tranen zien stoppen in het bedenken en bouwen van TIME. Het is erg tof om betrokken te kunnen zijn bij een creatief concept met plezier en geluk als absolute uitgangspunten, in tegenstelling tot een bedrijf dat een nieuwe cashcow zoekt.

Ik ben erg trots hier aan te hebben bijgedragen, en hoop dat TIME vele mensen een lach op hun gezicht gaat brengen!

Meer over mij? Check Thomas Maakt Websites Beter.

Hulp nodig?