BLIEP… BLIEP… BLIEP…

Vrijdag 31 januari

Game Time

Op vrijdag 31 januari organiseren Escaperoom Time en Awesome Space; GAME TIME. Escaperoom Time en een paar van onze buren openen hun deuren om je een leuke middag te bezorgen. De middag staat in het teken van toen en nu en daarvoor zijn wij een toffe samenwerking met Awesome Space aangegaan. Zij geven je een terugblik op de spellen van vroeger en wij geven je een toffe VR-ervaring!

Naarmate Game Time steeds dichterbij komt, maken wij meer en meer bekend. Hier alvast wel een tipje van de sluier. Op deze dag moet er natuurlijk wel ruimte zijn voor ontspanning. Dit wordt geregeld door een van onze buren. Wie dit zijn blijft nog een kleine verassing, maar dit zal niks anders worden dan een succes. En wie weet houd je er nog wel wat lekkers aan over ;).

Daarentegen hebben wij ook buren die iets minder van ontspanning houden en die je misschien wel kunnen laten gaan zweten. Doe je haar in een staart, stroop je mauwen op en doe lekker mee!

Ook zal er deze dag een tournament gehouden worden, dus ben jij de beste Mario Kart racer of kan jij de meeste zombies neer schieten? Kom gezellig langs op 31 januari. Wij staan van 14:00 uur tot 22:00 uur voor je klaar!

πŸ“… 31 januari 2020
πŸ”ž Iedereen is welkom, voor jong en oud!
⏰ 14:00 tot 22:00
🧭 Eendrachtlaan 258, Utrecht
πŸš— Gratis parkeren voor de deur
πŸ’· Gratis entree

Bekijk het evenement op Facebook

Gratis AanmeldenBekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.