Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/

BLIEP… BLIEP… BLIEP…

Nostalgie en de nieuwste VR games!

Corona-Proof: Game TIME

 

Na het succesvolle Game TIME event van 31 januari hebben wij onze lounge kamer omgetoverd tot een GAME PARADIJS! Oude games zoals: duckhunt, streetfighter, sonic en pong schitteren weer zoals nooit tevoren. Maar dat is niet alles! Naast de oudste games hebben we ook de nieuwste games voor je klaar staan! Speel bijvoorbeeld onze VR zombie shooter, dit allemaal in onze Game TIME ruimte!

Zin in een drankje of snack? Dat kan bij onze bar. Onze begeleiders houden dan wel 1,5 meter afstand maar staan altijd voor u klaar!

Corona-Proof
In onze lounge kamer hebben we voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te waarborgen. Bovendien hebben we no-touch desinfectiestations klaar staan om uw handen te desinfecteren. Ook zorgen we na iedere shift voor een grondige reiniging!

Voor jong en oud
Nostalgie is zon beetje het eerste woord dat in je op komt als je onze Game TIME ruimte binnenkomt! We hebben de kamer aangekleed met allerlei nostalgische voorwerpen. Maar niet alleen de ervaren gamers onder ons kijken hun ogen uit. Kinderen zullen zich optimaal vermaken met een potje mariokart of een VR game!

Bedrijfsuitje
Na een dag hard te hebben gewerkt is het lekker om even stoom af te blazen! Daag elkaar uit voor een potje mario kart. Maar welke Mario Kart? Op de SNES of Nintendo 64? Het kan allemaal!

Kinderfeestje
Game TIME is ook erg geschikt voor een kinderfeestje! Gamen zoals vroeger of juist zoals in de toekomst het kan allemaal in onze Game TIME kamer! 

 

Bijna te boeken

 

Hulp nodig?