Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/

Escape Rooms

Escape room, ook écht iets voor jou!

Escape rooms worden steeds populairder. Bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, het vieren van een verjaardag of gewoon als leuke, spannende activiteit met een stel vrienden. Escape rooms zijn geschikt voor uiteenlopende groepen. Bij Escape Room Time weten we natuurlijk al lang hoe gaaf escape rooms écht zijn, onze ambitie is dan ook om zoveel mogelijk mensen dezelfde spanning te laten ervaren. We nemen je dan ook graag mee in onze wereld van real life puzzels, meeslepende verhalen, special effects en virtual reality!

De beste escape room

De beste escape room, bestaat die eigenlijk wel? Elke escape room creator verwerkt weer andere elementen in de ruimte. Die verscheidenheid aan escape rooms is wat ons betreft alleen maar mooi, als liefhebber moet je zoveel mogelijk uit kunnen proberen. De beste escape room? Die beoordeling laten we aan jullie over, wat we wel met zekerheid kunnen zeggen is dat onze escape rooms uniek zijn in Nederland. Real life puzzels die je oplost met aanwijzingen uit een virtuele wereld en andersom, bij Escape Room Time beleef je een unieke ervaring met onze virtual reality toepassingen!

Soorten escape rooms

Escape rooms worden niet zomaar gebouwd, ze hebben vrijwel altijd een bepaald thema, zoals onze nieuwe escape game, gebaseerd op de Netflix serie La Casa de Papel. De angst om opgesloten te zitten in een ruimte met zombies of andere monsters die je af en toe de stuipen op het lijf jagen spreekt ook veel mensen aan. Je komt ze tegen en moet van onze ontsnappen in onze unieke VR Escape Room Time. Keer je jouw demonen liever niet de rug toe? Het mooie van onze Zombie Shooter is dat je in deze VR game zelf de strijd met de zombies kunt aangaan.

Samenwerken is altijd nodig in een escape room. Tenminste, het komt niet vaak voor dat iemand volstrekt op eigen houtje uit een escape room ontsnapt. Sterker nog, het is bij ons onmogelijk in je eentje te ontsnappen, dus je hebt elkaar nodig. Met elkaar aanwijzingen volgen en puzzels oplossen is juist een van de leukste onderdelen van een escape room. Bij Escape Room Time maken we van samenwerken echt een thema met onze virtual reality teambuilding game ‘Diffuse the Bomb’. Een leuke manier om tijdens een bedrijfsuitje te onderzoeken hoe jullie als team functioneren en hoe jullie onderlinge communicatie overeind blijft als je weinig tijd hebt om tikkende tijdbommen te ontmantelen!

Check hier alle thema’s van onze escape rooms!

De complete escape room experience

Een escape room is natuurlijk veel meer dan alleen een afgesloten ruimte waaruit je probeert te ontsnappen. Voor veel ‘escapers’ en gamers is het een belevenis waar ze compleet in opgaan. Bij Escape Room Time doen we er daarom alles aan om jou een onvergetelijke escape room experience te bezorgen. Wat doen we goed en waar zijn we goed in?

  • Goed bereikbaar en gratis parkeren in Utrecht
  • Unieke combinatie tussen VR en real life
  • Teambuilding puzzels waarbij je móet samenwerken
  • Next generation escape room met veel special effects
  • Escape rooms & games voor jong en oud, voor kleine en grote groepen
Hulp nodig?