Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/

Escape Game ‘La Casa de Papel’

Corona-Proof tm 24 personen

 

Home > Escape Game La Casa de Papel

Corona-Proof: VR ESCAPE GAME, LA CASA DE PAPEL!

Ons nieuwste avontuur is gebaseerd op de populaire Netflix serie La Casa de Papel. Werk goed samen en ontrafel onder leiding van El Profesor de meest uitdagende puzzels. Naast pittige Real life puzzels zullen jullie ook in een virtuele wereld goed moeten samenwerken. Bovendien is het spel te spelen met grote groepen waarbij jullie tegen elkaar gaan strijden om als eerste het Spaanse Muntgebouw te beroven! Weten jullie daarna ook nog te ontsnappen uit de handen van de politie??!!

 

HOE WERKT HET?

Net als onze escape room TIME moet je binnen La Casa de Papel escape game ook puzzels in Virtual Reality en Real life puzzels oplossen om je doel te bereiken. Het grote verschil is echter dat jullie ook tegen elkaar strijden wie als eerste miljoenen euro’s buit maakt. Het spel is met 6 t/m 24 personen te spelen. Uiteraard spelen jullie het spel daarbij wel allemaal tegelijk en zul je dus goed op je medespelers moeten letten. La Casa de Papel is dus GEEN escape room, maar meer een escape game. Het spel duurt ongeveer 2 uur inclusief speluitleg en kan ook in het Engels gespeeld worden.

Je hoeft niet fysiek sterk te zijn of een goede conditie te hebben, veel speelt zich af rondom de speeltafel van jouw team. Toch zullen jullie ook door de ruimte moeten lopen om clue’s en raadsels te vinden. Door Virtual Reality te combineren met ‘echte’ raadsels zul je ook weer op een andere manier moeten samenwerken. Maar pas op! Roep antwoorden niet te hard, de concurrenten luisteren mee!

Disclaimer

De Escapegame: La Casa de Papel is een Escapegame, dus geen escapeROOM. Hier is nog wel eens verwarring over. Jullie verblijven het gehele spel in dezelfde ruimte en strijden tegen elkaar om wie als eerst de kluis open heeft. Dat team gaat naar huis met een leuk prijsje!

WAAROM LA CASA DE PAPEL?

  • Ideaal voor grote groepen t/m 48 personen! (vanwege corona max. 24 personen)
  • Next level teambuilding door Real life gecombineerd met Virtual Reality!
  • Samenwerken en competitie in 1 spel!
  • Gebaseerd op de populaire Netflix serie!
  • Ook te combineren met onze andere activiteiten of een vergadering!
  • Vanaf €20 p.p. 1,5 uur spanning en sensatie!
  • Ook een mobiele versie mogelijk, bij jou op locatie! (vanwege corona in overleg beschikbaar)
  • Meer dan 48 (24 i.v.m. corona) personen? Neem contact op voor alle opties: 030 227 3193

Reserveer nu of bel voor meer informatie.

Hulp nodig?