Coaching

TIME: Home > Coaching

Escape room workshop

Wil je met jouw team gericht werken aan het succes van jullie samenwerking? En daarnaast samen onwijs veel plezier maken tijdens een origineel teamuitje? Ga dan eens onder leiding van een professionele coach met elkaar het avontuur aan in een spannende virtual reality escape room of uitdagende VR game. Je leert je team nóg beter kennen en komt ook weer wat meer te weten over jezelf, een unieke ervaring!

De escape room als werkvloer

Een escape room en de werkvloer lijken meer op elkaar dan je vooraf zou denken. Onze VR room is zo ingericht dat samenwerking en communicatie essentieel zijn om de opdracht tot een goed einde te brengen, net als in real life. De onzekerheid, de spanning en de obstakels waar je als team tijdens de VR game mee te maken krijgt is hetzelfde als elke tegenslag die je samen en als individu op de werkvloer ervaart. Ideaal dus om meer inzicht te krijgen in hoe jullie samen te werk gaan en ook nog eens wat meer over jezelf te leren!

Hoe gaat de coaching in z’n werk?

Als team gaan jullie de uitdaging van de VR escape room aan. Terwijl jullie spelen kijkt er een trainer/teamcoach mee en let op de samenwerking, communicatie en rolverdeling. Op basis van de observaties vindt er aansluitend – na een korte break – een workshop plaats die erop gericht is hoe jullie als team nog beter kunnen samenwerken. Volledig afgestemd op jullie eigen team en interacties in de escape room!

Onze escape room coach

Mariska is gecertificeerd trainer en (team)coach. Zij heeft ervaring in verschillende branches met het coachen en trainen van groepen en individuen op sociale vaardigheden, o.a. communiceren, samenwerken, energiemanagement, persoonlijk leiderschap en feedback geven.

Duur: +/- 3 uur (1 uur escape room, korte pauze, 1,5 uur workshop).

 

 

 

Partners
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.