Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/

Coaching

Home > Coaching

ESCAPE ROOM WORKSHOP

Wil je met jouw team gericht werken aan het succes van jullie samenwerking? En daarnaast samen onwijs veel plezier maken tijdens een origineel teamuitje? Ga dan eens onder leiding van een professionele coach met elkaar het avontuur aan in een spannende virtual reality escape room of uitdagende VR game. Je leert je team nóg beter kennen en komt ook weer wat meer te weten over jezelf, een unieke ervaring!

De escape room als werkvloer

Een escape room en de werkvloer lijken meer op elkaar dan je vooraf zou denken. Onze VR room is zo ingericht dat samenwerking en communicatie essentieel zijn om de opdracht tot een goed einde te brengen, net als in real life. De onzekerheid, de spanning en de obstakels waar je als team tijdens de VR game mee te maken krijgt is hetzelfde als elke tegenslag die je samen en als individu op de werkvloer ervaart. Ideaal dus om meer inzicht te krijgen in hoe jullie samen te werk gaan en ook nog eens wat meer over jezelf te leren!

Hoe gaat de coaching in z’n werk?

Als team gaan jullie de uitdaging van de VR escape room aan. Terwijl jullie spelen kijkt er een trainer/teamcoach mee en let op de samenwerking, communicatie en rolverdeling. Als (zoveel mogelijk) objectieve observator ziet en hoort de trainer wat er binnen het team gebeurt. Deels komen die waarschijnlijk overeen met observaties en/ of ervaringen van mensen uit het team en deels zal dat tot nieuwe inzichten leiden.

Op basis van het belangrijkste thema in de observaties vindt er aansluitend – na een korte break – een workshop plaats die erop gericht is hoe jullie als team nog beter kunnen samenwerken. Volledig afgestemd op jullie eigen team en interacties in de escape room!

Tijdens de start van de workshop worden de observaties op een luchtige manier uitgewisseld. Hierbij ligt er een positieve focus op wat heeft bijgedragen aan het teamsucces. De observaties zijn vaak te koppelen aan een thema, bijvoorbeeld: heeft het met name te maken met de rollen die verschillende personen binnen het team aannamen? Valt er juist iets op aan de onderlinge communicatie? Zijn er patronen die het team als geheel laat zien? Valt iets op m.b.t de groepsfase?

Er wordt vanuit dat thema een link gemaakt naar relevante theorie of modellen. Dit zal vooral leiden tot inzicht of (meer) begrip van wat er gebeurt in het team of bij een ander, waarom en wat je daaruit kunt meenemen naar de werkpraktijk.

Indien passend (in het thema en de tijd) sluiten jullie de workshop af met een korte teamoefening waarbij alle inzichten nog eens expliciet kunnen worden toegepast.

De workshop geeft concrete handvatten, maar is tegelijkertijd luchtig, heeft een focus op kwaliteiten binnen het team en er kan en mag ook zeker gelachen worden.

Onze escape room coach

Mariska is gecertificeerd trainer en (team)coach. Zij heeft ervaring in verschillende branches met het coachen en trainen van groepen en individuen op sociale vaardigheden, o.a. communiceren, samenwerken, energiemanagement, persoonlijk leiderschap en feedback geven.

Duur: +/- 3 uur (1,5 uur escape room, korte pauze, 1,5 uur workshop).

Vanaf: €29,50,- p.p. (excl btw en excl. activiteit)

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Hulp nodig?