Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/

Virtual Reality Teambuilding

Defuse The Bomb!

Home > Virtual Reality: Defuse the bomb!

NIEUW: VIRTUAL REALITY TEAMBUILDING: DEFUSE THE BOMB!

Tik, tak, tik, tak…. De tijd tikt door terwijl jullie goed moeten samenwerken om de bom te stoppen. Dit spel vereist goede communicatie, logisch nadenken en uiterste concentratie!

Als team krijgen jullie de opdracht om een bom te ontmantelen. Dit doen jullie door zo goed mogelijk samen te werken. 1 speler ziet de bom in virtual reality en moet die omschrijven, de spelers in de ‘echte wereld’ lossen met die aanwijzingen de puzzels op. Communiceren jullie als een hecht team? Of gaan jullie hopeloos ten onder naarmate de tijd steeds verder wegtikt? Stel jullie communicatie skills op de proef en werk samen om het ontploffen van de bom te voorkomen. Probeer daarbij ook zoveel mogelijk levels te doorlopen om de high score te behalen. 

Defuse the Bomb is geen escape room, maar een VR game. Het spel wordt gespeeld in onze gezellige lobby waar je tussendoor ook gezellig even een drankje kan doen. Het is dus niet de bedoeling uit een kamer te ontsnappen maar vooral goed te communiceren en samenwerken.

WAAROM DEFUSE THE BOMB?

  •  Next level teambuilding, het ideale teamuitje!
  • €99,- per groep
  • Werk goed samen om de bommen te stoppen!
  • Communicatie, concentratie, spanning en uitdaging!
  • Te combineren met andere activiteiten (Grotere groepen in meer teams, voor meer informatie neem contact op

Reserveer nu of bel voor meer informatie 

 

Hulp nodig?