Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/

Bedrijfsuitje

Home > Bedrijfsuitje

BEDRIJFSUITJE IN UTRECHT

Wil je eens een écht origineel bedrijfsuitje organiseren? Zeker met een wat grotere groep is het niet altijd makkelijk om het voor iedereen leuk te maken. De escape rooms en VR spellen van Escape Room Time zijn dan echt een aanrader! Ideaal om met grotere groepen te doen heeft een escape room van Escape Room Time alles in zich wat je zoekt in een teamuitje; ontspanning, avontuur, het moeten samenwerken, natuurlijk veel lol, gecombineerd met de extra dimensie van virtual reality. Over bedrijfsuitjes bij ons in Utrecht wordt nog lang nagepraat op de werkvloer!

 

Escape room voor teambuilding

Bij ons is een bedrijfsuitje escape room, virtual reality en teambuilding in één. Het mooie van een escape room of een van onze spannende VR games is dat er tijdens deze teambuildingactiviteit veel elementen naar boven komen die jullie als collega’s ook binnen het bedrijf meemaken:

  • Samenwerken is essentieel om je doel te bereiken
  • Je moet op elkaar kunnen vertrouwen
  • Hoe reageert het team in een stressvolle situatie?
  • Hoe is de rolverdeling wanneer je eenmaal in de game zit?
  • Hoe communiceren teamleden onderling met elkaar?

Het doel is natuurlijk om je met je team zo goed mogelijk te vermaken, maar het is ook leerzaam om goed te kijken naar de dynamiek van alle teamleden en jouw team als geheel. Je kunt er bij ons zelfs een complete workshop van maken. Een escape room onder toezicht van een trainer/ coach. Lees hier meer over de mogelijkheden.

 

IT’S TIME!

Coaching: Gericht werken aan succes in samenwerking

Een escape room en de werkvloer lijken meer op elkaar dan je vooraf zou denken. Onze VR room is zo ingericht dat samenwerking en communicatie essentieel zijn om de opdracht tot een goed einde te brengen, net als in real life. De onzekerheid, de spanning en de obstakels waar je als team tijdens de VR game mee te maken krijgt is hetzelfde als elke tegenslag die je samen en als individu op de werkvloer ervaart.

Ideaal dus om meer inzicht te krijgen in hoe jullie samen te werk gaan en ook nog eens wat meer over jezelf te leren!

Lees meer over Coaching bij Escaperoom TIME

Bedrijfsuitje voor verschillende groepen

Elk bedrijfsuitje is natuurlijk weer anders. Bij Escape Room Time kun je voor elk teamuitje terecht. Wil je er echt iets feestelijks van maken dan zorgen we voor een heerlijke lunch of diner waarbij je uiteraard ook gezellig kunt borrelen. Op onze locatie in Utrecht hebben we plek voor groepen van 2 t/m 60 personen. Mocht je voor een grotere groep willen reserveren laat het dan even weten, wellicht kom jullie in aanmerking voor een van onze voordelige bedrijfsarrangementen.

Benieuwd naar alle opties, of hebben jullie vragen?
Bel gerust: 030-2273193 of neem contact op via de website.

IT’S TIME!

Hulp nodig?