Studenten- en Sportverenigingen

Jullie zijn natuurlijk het allerbeste hockeyteam, voetbalteam of studentenvereniging? Tsja dat zegt elk team natuurlijk! Bewijs het maar eens, door als snelste te ontsnappen uit onze gloednieuwe escape room en laat zien dat jullie het snelste, slimste en beste team van Nederland zijn!

  • Teamsarrangement: Tot 21 personen
    Escape in max. 3 teams, wees sneller dan je tegenstander, maar probeer allereerst te ontsnappen voor het te laat is!
  • TIME Competitie: Geen max. aantal personen
    Zit jij in een grote vereniging? Wil jij weten welk team binnen jullie vereniging het beste is? Speel dan onze TIMEcompetitie! Een unieke manier om iedereen een escape room avontuur te laten ervaren, teambuilding te creëren en elkaar eens op een ECHTE manier te leren kennen! Daag andere teams uit en laat eens en voor altijd zien dat je de BESTE bent!

    Wij starten een speciaal ontworpen competitie voor jullie vereniging op, waarin jullie in teams worden opgedeeld. Gedurende een bepaalde periode kunnen teams langskomen om te spelen. Elk team krijgt de kans een zo scherp mogelijke tijd neer te zetten in onze Escape Room. Wij houden de scores bij op een speciaal ontworpen pagina voor jullie vereniging. Natuurlijk zorgen we voor een mooie prijs voor de winnaar!

Bovendien zullen de scores van jullie vereniging leiden tot een gemiddelde eindtijd. Met die eindtijd spelen jullie mee in het Algemene klassement, waarin alle gemiddelde scores staan van de bedrijven en verenigingen die mee doen. Ieder jaar krijgt het bedrijf of vereniging met de snelste gemiddelde score de prachtige Time Trophy!

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.