Bedrijven

Wat is er nou leuker dan gezellig met je collega’s opgesloten te zitten? Is die ene collega echt wel zo slim als hij altijd zegt? Wie neemt de leiding tussen de kakelende kippen? Werken jullie samen als een hecht team of valt de groep uit elkaar zodra de eerste seconde is gestart?

Wilt u met het bedrijf een gloednieuw en bijzondere ervaring spelen? Dan hebben wij een paar mooie opties voor u:

  • Bedrijfsarrangement: Tot 21 personen
    Escape in max. 3 teams, wees sneller dan je tegenstander, maar probeer allereerst te ontsnappen voor het te laat is!
  • Bedrijfscompetitie: Geen max. aantal personen
    Heeft u een groot bedrijf? Speel dan onze bedrijfscompetitie! Een unieke manier om iedereen een escape room avontuur te laten ervaren, teambuilding te creëren en elkaar eens op een ECHTE manier te leren kennen!

    Wij starten een speciaal ontworpen bedrijfscompetitie voor uw bedrijf op, waarin jullie in teams worden opgedeeld. Gedurende een bepaalde periode kunnen teams langskomen om te spelen. Elk team krijgt de kans een zo scherp mogelijke tijd neer te zetten in onze Escape room. Wij houden de scores bij op een speciaal ontworpen pagina voor uw bedrijf. Natuurlijk zorgen we voor een mooie prijs voor de winnaar!

Bovendien zullen de scores van jullie bedrijf leiden tot een gemiddelde eindtijd. Met die eindtijd spelen jullie mee in het Algemene klassement, waarin alle gemiddelde scores staan van de bedrijven en verenigingen die mee doen. Ieder jaar krijgt het bedrijf of vereniging met de snelste gemiddelde score de prachtige Time Trophy!
Vergaderen + Escapen: Tot 21 personen
Na een dag brainstormen, discussiëren en overleggen over de nieuwste en beste bedrijfsstrategieën zijn uw hersenen genoeg getraind om te race tegen de klok aan te gaan!

Zijn jullie een hecht team dat niet alleen een goed marketing plan in elkaar kan flansen, maar ook onder immense druk kan presteren? Luisteren jullie naar elkaar of ontstaan er naar het startsignaal al meteen spanningen? De leukste test om te zien of jullie het ultieme team zijn!

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.