Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/

Arrangementen voor Bedrijven

Met het team proberen te ontsnappen uit een escaperoom, samenwerken om op tijd een kluis te openen of het in teams tegen elkaar opnemen in spectaculaire VR games? Escape Room Time is de ideale plek voor een origineel teamuitje met jouw collega’s. Voor bedrijfs- en personeelsuitjes hebben we verschillende arrangementen beschikbaar. Lunch, diner of een gezellige borrel met vergadermogelijkheden voor of na de escape room? Op onze locatie in Utrecht is dat mogelijk voor groepen van 2 t/m 60 personen. Komen jullie met een grotere groep, neem dan even contact met ons op.

Diner

De ideale voorbereiding om klaar te zijn voor onze escape room of andere VR games? Of met je collega’s gezellig natafelen om het meeslepende escape room avontuur met elkaar te bespreken? Geniet met jouw gezelschap van de overheerlijke gerechten en gezellige sfeer van restaurant Op Zuid op een unieke plek aan de Vaartsche Rijn in Utrecht. We hebben verschillende groepsarrangementen beschikbaar.

Burgermenu:
Een heerlijke Burger + Dessert €24,50 p.p.*

Drie gangen keuzemenu:
3 keuzes bij een Voor-, Hoofd- en Nagerecht €33,50 p.p.*

Drie gangen deluxe menu:
3 luxe keuzes bij een Voor-, Hoofd- en Nagerecht €37,50 p.p.*

 

Bekijk de menu’s hier

*prijzen zijn exclusief kosten van de activiteit*
*Bij alle menu’s optie uit vlees/vis of vegetarisch*

Meer informatie of reserveren?

Bel gerust 030 227 3193 of mail naar [email protected]peroomtime.nl

Lunch

Wij hebben een mooie lounge beschikbaar waar we onze heerlijke lunchbuffetten uitstallen! Honger na het escapen? Nu niet meer!

 Broodjes Lunchbuffet:
Heerlijke pistoletjes belegd met diverse soorten kaas en vleeswaren met garnering, een bagel met roomkaas en zalm, en een vers stuk fruit, inclusief melk. €19,50 p.p.

Luxe Broodjes Lunchbuffet A
2 luxe bake off broodjes belegd met : Carpaccio, pesto en rucola + gerookte zalm, gegarneerd met roomkaas, sla, tomaat en komkommer + 1 Zoet broodje: roombroodje of koffiebroodje of donuts, inclusief vers fruit en melk. €23,- p.p.

Luxe Broodjes Lunchbuffet B(vanaf 20 personen)
Diverse soorten broodjes (volkoren brood, busbrood, turks brood, maisbol) met oa geitenkaas, ham en druiven / tonijn en wasabi / brie, salami en perzik. En vloerbrood met filet americain met ei, ui en augurk. Inclusief fruitsalade en melk. €24,50 p.p.

 

Meer informatie of reserveren?

Bel gerust 030 227 3193 of mail naar [email protected]

*Prijzen zijn exclusief 9% btw*

Borrel

We zijn echt een kei in het maken van de lekkerste borrelplanken! Gecombineerd met een heerlijk koud drankje, is het de beste start of afsluiter van een escape game ever!

Borrelarrangement:
Luxe borrelplank met zoutjes, kazen, olijven, diverse vleeswaren, toastjes, nootjes, groentes ect. + 1 drankje. €8,50 p.p.

 

Meer informatie of reserveren?

Bel gerust 030 227 3193 of mail naar [email protected]

*Prijzen zijn exclusief btw*

Op Maat

Binnenkort…

Coaching

Binnenkort…

Facebook
★★★★★
122 recensies

Google
★★★★★

128 recensies

Tripadvisor
 ★★★★★

104 recensies

EscaperoomsNederland
★★★★★

90 recensies

EscapeTalk
★★★★☆

36 recensies

De allereerste van Nederland! Zoals Gezien bij

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
Hulp nodig?