Eten & Escapen

VR Escape Room TIME + Restaurant op Zuid

Van escapen krijg je hongerrrr!! Eet voor je avontuur om met een goed gevulde maag onze escape room te trotseren? Of na je avontuur om alle ervaringen nog eens even rustig te bespreken? Bij restaurant op Zuid kunt u in een prachtige omgeving genieten van de lekkerste gerechten.

NY style bar & bistro Op Zuid zit op een unieke plek in Utrecht waar je in een bijzondere sfeer heerlijk kunt ontspannen en genieten aan het water van de Vaartsche Rijn. De menukaart is geïnspireerd op de vele eetculturen zoals NY deze kent, keukens & smaken uit verschillende landen worden gecombineerd. We gebruiken daarvoor de beste apparatuur zoals een Josper Grill, een houtoven voor pizza’s en rotisserie om gerechten van de beste kwaliteit te serveren. Van de tap zijn er 15 verschillende bieren en is er keuze uit 10 witte en 10 rode wijnen.

Reserveren? Bel gerust: 030 227 3193 of neem contact op via de website.

Bedrijfsarrangementen

Hebben jij en je collega’s de stalen zenuwen en communicatie skills om een bom te ontmantelen. Of wil je weten hoe jullie samenwerken in een escape room? Wilt u het combineren met een heerlijk hapje eten of een vergadering? Alles is mogelijk.

Onze locatie bied verschillende opties voor bedrijven, niet alleen activiteiten zijn mogelijk maar ook lunch, diner of borrelopties voor groepen van 2 t/m 21 personen. Heeft u een grotere groep, neem dan even contact met ons op.

Meer informatie?

Of bel gerust: 030 227 3193 of neem contact op via de website.

Studenten- of Sportverenigingen

Informeer naar studentenkorting of korting voor verenigingen!

Met je hockeyteam, voetbalteam of studentenvereniging escapen kan behoorlijk prijzig worden! Neem contact op want wie weet kunnen wij jullie een mooie prijs geven!

Bel gerust: 030 227 3193 of neem contact op via de website.

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.