Arrangementen

Home > Arrangementen

ESCAPE ROOM VOOR GROEPEN

Het spelen van een escape room of VR game is écht een groepsactiviteit. We zijn namelijk nog niet iemand tegengekomen die zichzelf in z’n eentje in een van onze escape rooms liet opsluiten. De virtual reality escape room en onze VR spellen op locatie in Utrecht worden voor uiteenlopende groepsactiviteiten geboekt:

 

  • Vrijgezellenfeest
  • Vriendenuitje
  • Bedrijfsuitje
  • Kinderfeestje
  • Uitje met de familie of het gezin

ETEN & ESCAPEN

VR Escape Room TIME + Restaurant op Zuid

De ideale voorbereiding om klaar te zijn voor onze escape room of andere VR games? Of met je gezin of vriendengroep gezellig natafelen om het meeslepende escape room avontuur met elkaar te bespreken? Geniet met jouw gezelschap van de overheerlijke gerechten en gezellige sfeer van restaurant Op Zuid op een unieke plek aan de Vaartsche Rijn in Utrecht. We hebben verschillende groepsarrangementen beschikbaar.

DINER

1. Burgermenu: Burger + Dessert €21,50 p.p.*
2. Drie gangen keuzemenu: Voor-, Hoofd- en Nagerecht €29,50 p.p.*
3. Drie gangen deluxemenu: Voor-, Hoofd- en Nagerecht €35,50 p.p.*
Bij alle menu's optie uit vlees/vis of vegetarisch
Download het menu 

LUNCH

4. Lunchbuffet:  Heerlijk belegde zachte en harde broodjes, verse krentenbollen, vers fruit en melk. €17,- p.p.*

5. Luxe Lunchbuffet:  Heerlijk luxe belegde zachte en harde broodjes, Bagels met gerookte zalm en kappertjes, verse krentenbollen, vers fruit, melk en sap. 
€20,- p.p.*

BORREL

6. Borrelarrangement: Luxe borrelplank met zoutjes, kazen, olijven, diverse vleeswaren, toastjes, nootjes ect. + 1 drankje p.p.  €7,50 p.p.*

 

 *Prijzen zijn exclusief kosten van de activiteit*

 

  

Restaurant Op Zuid is op 15 minuten loopafstand en 5 minuten met de auto
Gratis parkeren bij zowel ons als het restaurant

Meer informatie over onze arrangementen?

Of vragen? Bel gerust: 030 227 3193 of neem contact op via de website.

BEDRIJFSARRANGEMENTEN

 

Met het team proberen te ontsnappen uit een escaperoom, samenwerken om op tijd een bom te ontmantelen of het in teams tegen elkaar opnemen in spectaculaire VR games? Escape Room Time is de ideale plek voor een origineel teamuitje met jouw collega’s. Voor bedrijfs- en personeelsuitjes hebben we verschillende arrangementen beschikbaar. Lunch, diner of een gezellige borrel met vergadermogelijkheden voor of na de escape room? Op onze locatie in Utrecht is dat mogelijk voor groepen van 2 t/m 60 personen. Komen jullie met een grotere groep, neem dan even contact met ons op. 

 VERGADEREN

1. Vergaderarrangement: Inclusief koffie en thee + beamer, scherm en flip-over.  €200,- per dagdeel

DINER

2. Dinerbuffet voor grote groepen (minimaal 20 personen): Prijs op aanvraag

LUNCH

4. Lunchbuffet: Heerlijk belegde zachte en harde broodjes, verse krentenbollen, vers fruit, melk en sap. €17,- p.p. 

5. Luxe Lunchbuffet:  Heerlijk luxe belegde zachte en harde broodjes, Bagels met gerookte zalm en kappertjes, verse krentenbollen, vers fruit, melk en sap. €20,- p.p.

BORREL

6. Borrelarrangement: Luxe borrelplank met zoutjes, kazen, olijven, diverse vleeswaren, toastjes, nootjes ect. + 1 drankje p.p.  €7,50 p.p. 

 

*prijzen zijn exclusief kosten van de activiteit* 

Meer informatie over bedrijfsuitjes?

Of vragen? Bel gerust: 030 227 3193 of neem contact op via de website.

ESCAPE ROOM EN BIERPROEVERIJ 

Op zoek naar een leuk idee voor een uitje met vrienden, collega’s of familie? Wij en restaurant Op Zuid hebben hét perfecte plan voor je: Bier proeven en escapen! Vanaf €42,50,- per persoon speel je de spannende VR game ‘La Casa de Papel’ gevolgd door een bierproeverij bij Op Zuid met een uitgebreide borrelplank! 

Heerlijke biertjes en hapjes bij Op Zuid, na een spannend 2 uur durend avontuur! 

2 uur La Casa de Papel
Bierproeverij en hapjes bij Op Zuid
Virtual Reality en Real life puzzels
Gebaseerd op de populaire Netflix serie

Bel gerust: 030 227 3193 of neem contact op via de website.

*prijs afhankelijk van aantal personen*

Restaurant Op Zuid is op 15 minuten loopafstand en 5 minuten met de auto
Gratis parkeren bij zowel ons als het restaurant

OVERIGE GROEPSARRANGEMENTEN

Wil je eens met je hockeyteam, voetbalteam of studentenclub de spanning van onze escape room meemaken? We begrijpen dat escapen met een grote groep best in de papieren kan lopen. Daarom hebben we bij Escape Room Time regelmatig interessante studentenkortingen en andere aanbiedingen zodat jullie voor een mooie prijs van onze escape room en VR games genieten. Informeer ook naar onze groepsarrangementen zodat jullie met je groep gezellig kunt naborrelen!

 

Bel gerust: 030 227 3193 of neem contact op via de website.

Groepsarrangementen bij Escape Room Time

Het leuke van een escape room is dat je het met een verschillend aantal personen kunt spelen. Bedenk je wel dat de escape room steeds voller wordt wanneer het aantal personen toeneemt en de uitdaging groter wordt om er samen uit te komen. Kom je daarom met een grotere groep naar Utrecht dan zijn onze spectaculaire VR escape games ook gaaf om te doen. Zeker ook omdat je dan in teams tegen elkaar kunt spelen en je je beste vriend of collega kunt verslaan!

Afhankelijk van het aantal personen en de groepsactiviteit hebben we verschillende groepsarrangementen beschikbaar bij Escape Room Time. Onze arrangementen maken het uitje naar Utrecht helemaal compleet!

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.