VR Shooter

The Walking Death

Dit spel jaagt je de stuipen op het lijf! Vecht tegen een leger aan zombies, werk goed samen met je medespeler(s) en bescherm een hulpeloos meisje voordat jullie worden opgegeten! Welke speler weet de meeste punten bij elkaar te knallen?

  2-8 60 min. Vanaf 99,-

Vecht samen tegen een leger aan zombies!

Dit spel jaagt je de stuipen op het lijf! Vecht tegen een leger zombies, werk goed samen met je medespeler(s) en red een hulpeloos meisje voordat jullie worden opgegeten.

Je bevindt je in een eng, verlaten schoolgebouw waar jullie verschillende soorten zombies op je af zien komen. Gelukkig hebben jullie een krachtige gun tot je beschikking om deze hersenloze wezens af te knallen! Bovendien verdien je punten voor iedere zombie die je uit de weg ruimt. Wie wordt de beste zombiejager van jullie groep?

Help elkaar in teams van 4 personen door de hordes zombies heen, maar speel ook tegen elkaar om de meeste punten te verdienen! Zijn jullie met meer dan 4 personen? Dan maken we 2 teams die om de beurt een level spelen (10 minuten per level).

Waarom onze Zombie Shooter?

 • Ervaar een unieke virtuele horror experience! 
 • Strijd ook tegen elkaar met je persoonlijke score. Wie is de beste van jullie groep? 
 • De nieuwste VR technologie en levensechte graphics!  
 • Vanaf €99 per groep  Voor groepen van 2 tm 8 spelers (grotere groepen in meer teams, voor meer informatie neem contact op)
 • Geen escape room maar actie, actie, actie!!

Reserveer nu of bel voor meer informatie

Disclaimer

The Walking Death vindt plaats in onze ‘lobby’. Er hangen 4 headsets op jullie te wachten om bespeeld te worden. De zombie area is leuk ingericht met allerlei zombie gerelateerde attributen. Alles voor de leukste ervaring! Het is geen escape room, maar een VR actie game.

 

The Walking Death

  2-8 spelers

1 uur + 15 minuten uitleg

€99,- per groep doordeweeks (ma-do)
€119,- per groep weekend (vr-zo)

Gratis parkeergelegenheid

Reserveren

Kies de datum, het aantal personen, de tijd en reserveer direct online.

Offerte

Kom je met een bedrijf of grote groep? Vraag hier een offerte aan.

  1. Contactpersoon

  2. Activiteit
  Ik accepteer de algemene voorwaarden.


  Facebook
  ★★★★★
  122 recensies

  Google
  ★★★★★

  128 recensies

  Tripadvisor
   ★★★★★

  104 recensies

  EscaperoomsNederland
  ★★★★★

  90 recensies

  EscapeTalk
  ★★★★☆

  36 recensies

  Geweest met personeelsuitje! Onze zeer gedreven teams werden goed onthaald, begeleid en af en toe een beetje geholpen waar nodig :-). Het gebruik van VR en andere gadgets maakte het spel nog leuker!

  Steven van de Flier

  “Vandaag zombie shooter gedaan was echt heel erg leuk. Volgende week de escape room proberen. Leuke medewerkers ook erg gezellig. oh en hoop dat niemand een gehoor beschadiging heeft opgelopen van mijn gegil 😉”

  Chis van den Bulk

  Wat een gave kamer! Wij hebben deze kamer met 6 personen gedaan en iedereen bleef lekker bezig. Leuke verdeling tussen real live en VR. Toffe setting met genoeg leuke puzzels, een echte aanrader!

  Chanike Schoonenberg

  De allereerste van Nederland! Zoals Gezien bij
  Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
  Chat openen
  Hulp nodig?