Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/
Virtual Reality

Escaperoom TIME

Escape room Time gaat je omver blazen! De nieuwste Virtual Reality technologie, spectaculaire effecten, een meeslepend verhaal en de meest uitdagende puzzels wachten op jou!

  2-7 (per keer) 60 min. Vanaf 99,-

Escape room TIME is anders!

Er zijn inmiddels al honderden escape rooms te vinden in Nederland, welke is nou écht anders? Escape Room TIME dus! Wij laten je niet alleen Virtual Reality op een totaal andere manier ervaren, maar moedigen je ook aan om als team samen te werken. De Real life puzzels kunnen alleen worden opgelost met informatie uit de virtuele wereld en andersom, iets wat deze escape room echt uniek maakt. Om deze puzzels op te kunnen lossen zullen jullie je grootste angsten moeten overwinnen, goed moeten samenwerken en scherp moeten blijven tot de laatste seconde.

Beleef een filmisch verhaal en spectaculaire effecten die je nooit meer vergeet. Vind je het eens tijd voor wat nieuws? Kom dan snel naar Utrecht en speel het gaafste avontuur dat je ooit zal spelen! Hebben jullie een grote groep? Moeten teams op elkaar wachten? Geen probleem, wij hebben verschillende andere VR activiteiten waar je je ook prima mee kunt vermaken.

Bovendien hebben we een gezellige lobby met een bar, verschillende oude game consoles (nintendo’s) en bordspellen waar jong en oud zich uren kan vermaken.

Disclaimer

Escaperoom Time beschikt over verschillende VR-onderdelen, dus LET OP dit is geen complete VR escaperoom maar een combinatie tussen Real Life en VR. Dit mag de pret niet drukken, want het scheelt je een hoop hoofdpijn en misselijkheid!

VOOR WIE?

De puzzels en uitdagingen in deze escape room zijn zeer gevarieerd. Iedereen kan iets toevoegen aan het succes van jullie ontsnapping. De een zal goed moeten zijn in het kraken van raadsels en codes. Een ander zal zich moeten opwerpen als ware leider en het overzicht moeten bewaren. Technische puzzels zijn voor diegene met inzicht en een goede oog-hand coördinatie. En er is iemand nodig met stalen zenuwen die altijd in balans blijft. Terwijl weer een ander een goede speurneus moet zijn.

Spannend avontuur!

Met maximaal 7 personen stap je een totaal andere wereld binnen. Eerst zal je worden ingelicht door de Time General die jullie vertelt over de vele schrikbarende ontdekkingen die zijn gedaan in de toekomst. Daarna worden jullie door ‘Mister Time’ Dr. Steven Hawking tot echte Time-Chasers opgeleid.  Dan is het TIJD… Tijd om de Time-Room in te gaan, waar alles van jullie zelf afhangt. De enige personen die de wereld van haar ondergang kunnen redden!

  • Beleef een combinatie van Real life en Virtual Reality puzzels!
  • Special effects waar je van gaat dromen!
  • Vanaf €99,- per groep (grotere groepen in meer teams, voor meer informatie neem contact op)

 Escaperoom TIME

2 tot 7 spelers (per keer)

Ook in teams mogelijk

60 minuten + 10 minuten speluitleg

99,- per groep doordeweeks (ma-do)
129,- per groep weekend (vr-zo)

Gratis parkeergelegenheid

Combi-Deal:

  • Speel Escape Room TIME + Cops vs Robbers
  • Voor 4 t/m 14 personen
  • +/- 2,5 uur actie en avontuur!
  • Ma-do: €175,- (i.p.v. €198,-) per max 7 personen.
  • Vr-zo: €219,- (i.p.v. €248,-) per max. 7 personen.
  • Zijn jullie met meer dan 7 deelnemers en willen jullie als groep beide activiteiten spelen? Boek dan 2x een combideal.

Grote groep?

Combi Deal!

Zijn jullie met een grote groep? Of ben je gewoon in voor een hele dag actie en avontuur? Dan past onze combi-deal helemaal bij jou!

De combi-deal bestaat uit een uur lang VR Lasergamen op elkaar in ons nieuwste spel: Cops vs Robbers en onze spannende VR Escape Room TIME. Zijn jullie met meer dan 6 deelnemers en willen jullie allemaal beide activiteiten spelen? Boek dan 2x een combideal. Waarbij de groep wordt verdeeld in 2 teams. 1 team speelt de Escape Room de andere groep speelt VR lasergamen daarna wisselen we om. 

Neem contact op voor reserveringen en vragen via info@escaperoomtime.nl

Arrangementen

Naast dat er drankjes aan de bar besteld kunnen worden, kunnen wij op aanvraag ook een luxe borrelplank serveren. Deze borrelplank is gevuld met zoutjes, kazen, olijven, diverse vleeswaren, toastjes en nootjes + 1 drankje. Een borrelarrangement kost 8,50 p.p.

Ook serveren wij twee soorten lunches en diner.

Bedrijfsarrangementen

Speciaal voor bedrijven bieden wij een vergaderarrangement aan. Deze is inclusief koffie/thee en diverse soorten koekjes. De prijs hiervan is 275 per dagdeel (4 uur)

Voor of na het escapen is dineren ook mogelijk bij Op Zuid, dit is een gezellig restaurantje op 10 minuutjes rijden hier vandaan.

Booking System powered by: EscapeAll

Facebook
★★★★★
134 recensies

Google
★★★★★

380 recensies

Tripadvisor
★★★★★

124 recensies

EscaperoomsNederland
★★★★★

90 recensies

EscapeTalk
★★★★☆

69 recensies

“Ik heb zowel escaperoom Time gedaan als het La Casa de Papel escape spel. Beide spellen waren erg uitdagend en super mooi gemaakt. Ik heb Escaperoomtime gespeeld met mijn vriendengroep voor mijn verjaardag en de La Casa de Papel game met mijn gezin. De Escaperoomtime kamer is super gaaf gemaakt, ook de La Casa de Papel kamer was erg mooi gemaakt. Een unieke ervaring om een escaperoom te spelen met een Virtual Reality bril! Ik kom zeker nog terug om nog een spel te komen spelen!!

Roos Tazelaar

Super interessante escape room! Heb aardig wat escape rooms gespeeld en deze was echt één van de leukste!”

Suzanne

“Super gave en uitdagende escape room! Ik heb er zelf al best een aantal gedaan de afgelopen jaren, maar dit was een hele vernieuwende variant met moderne snufjes. Leuk om te doen met een vriendengroep of je gezin/familie. Zo kun je je (groot)ouders een beetje helpen met de moderne VR bril onderdelen, terwijl zij misschien beter zullen zijn in raadsels oplossen. Zeker een aanrader dus!!”

Dieuwertje

De allereerste van Nederland! Zoals Gezien bij

Hulp nodig?