Link: https://analytics.google.com/analytics/web/?authuser=3#/a219734704p302793290/admin/integrations/google-ads/
Corona Proof

Online Escape Room

Onze online Escape Room gaat je omver blazen! Los verschillende puzzels op en kom er achter wie de moord van Hotel Homicide gepleegd heeft!

  2-500  +/-90 min. Vanaf 17,50 p.p.

De Missie!

Jullie gaan in opdracht van de recherche verschillende kamers in het hotel onderzoeken waar het misdrijf is gepleegd, door in elke kamer puzzels op te lossen en clues te verzamelen kunnen jullie het misdrijf oplossen en erachter komen wie de hoteleigenaar van Hotel Homicide vermoord heeft. De assistent-rechercheur heeft per kamer bewijsmateriaal gemarkeerd en verwacht dat jullie doormiddel van goed samenwerken alle vragen kunnen oplossen.

Disclaimer

Escaperoom Time beschikt over verschillende VR-onderdelen, onze online escape room heeft dat niet. Hierbij maken wij gebruik van Web-AR.  

LET OP!

Deze escape game kan alleen online gespeeld worden op jullie computer, laptop of mac-browser. (Mobiele apparaten worden niet ondersteund.) 

Hotel Homicide (online Escape room)

2 tot 500 spelers

 90 minuten escapen

 17,50 per persoon

alleen te spelen op computer, laptop of mac-browser

Kom je met een bedrijf of grote groep?
Vraag hier een offerte aan.

  1. Contactpersoon

  2. Activiteit
  Ik accepteer de algemene voorwaarden.

  Je kunt de Online Escape Room momenteel alleen reserveren op aanvraag.

  Facebook
  ★★★★★
  134 recensies

  Google
  ★★★★★

  380 recensies

  Tripadvisor
  ★★★★★

  124 recensies

  EscaperoomsNederland
  ★★★★★

  90 recensies

  EscapeTalk
  ★★★★☆

  69 recensies

  “Ik heb zowel escaperoom Time gedaan als het La Casa de Papel escape spel. Beide spellen waren erg uitdagend en super mooi gemaakt. Ik heb Escaperoomtime gespeeld met mijn vriendengroep voor mijn verjaardag en de La Casa de Papel game met mijn gezin. De Escaperoomtime kamer is super gaaf gemaakt, ook de La Casa de Papel kamer was erg mooi gemaakt. Een unieke ervaring om een escaperoom te spelen met een Virtual Reality bril! Ik kom zeker nog terug om nog een spel te komen spelen!!

  Roos Tazelaar

  Super interessante escape room! Heb aardig wat escape rooms gespeeld en deze was echt één van de leukste!”

  Suzanne

  “Super gave en uitdagende escape room! Ik heb er zelf al best een aantal gedaan de afgelopen jaren, maar dit was een hele vernieuwende variant met moderne snufjes. Leuk om te doen met een vriendengroep of je gezin/familie. Zo kun je je (groot)ouders een beetje helpen met de moderne VR bril onderdelen, terwijl zij misschien beter zullen zijn in raadsels oplossen. Zeker een aanrader dus!!”

  Dieuwertje

  De allereerste van Nederland! Zoals Gezien bij

  Hulp nodig?