AR Citygame

From Russia With Love

Op zoek naar iets nieuws? Vol teambuilding, avontuur en sensatie? Speel dan onze Augmented Reality Citygame: From Russia with love en stap in een wereld vol intrige, spionage en geheime codes!

  6-200 120 min. Vanaf 24,- p.p.

Word een geheim agent!

De hele westerse wereld is in shock! De Russische dubbelspion Skripal is vergiftigd, op Engelse bodem. Een spion die de meest duistere geheimen wereldkundig wilde maken!  Alles hangt af van jouw team, werk goed samen, gebruik een koffer vol toffe gadgets, zoek de geheime codes die Skripal heeft achtergelaten en los het geheim op! Maar let op! Niemand is te vertrouwen….

Strijd met meerdere teams tegen elkaar: Saboteer, speel vals en battle tegen elkaar om uiteindelijk het allerbeste spionnenteam van de wereld te worden! Jullie krijgen niet alleen beschikking over de tofste gadgets, maar ook de nieuwste technologie! Augmented Reality helpt jouw team, geheime deuren te vinden om in een compleet nieuwe wereld te stappen! Zoek virtuele kluizen en de geheime Enigma Machine! Alles is mogelijk met Augmented Reality.

From Russia With Love is inclusief Ipad, GPS, Koffer vol gadgets en begeleiding.

Augmented Reality, Escape Room en Citygame in een!

From Russia With Love is een kruising tussen een escape room en een speurtocht waarbij jullie, gewapend met een koffer vol gadgets, worden uitgekozen om de geheime codes te ontcijferen die Russische dubbelspion Skripal in de stad heeft achtergelaten. Vind uit wat de Russische regering van plan is voordat het te laat is! Maar PAS OP! Niemand is te vertrouwen!

Jullie verkennen de binnenstad en komen op de mooiste plekjes, waar pittige missies op jullie wachten! Foto-opdrachten, escape room achtige opdrachten, missies waarbij je gadgets moet gebruiken, missies waarbij de omgeving belangrijk is en augmented reality missies!

Augmented Reality laat je virtuele objecten of omgevingen zien in de “echte” wereld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het populaire spelletje: Pokemon GO. Waarbij er spontaan op straat virtuele figuren verschijnen. From Russia With Love combineert deze toffe techniek met uitdagende puzzels en escape-room-achtige missies!

Waarom From Russia With Love?

 • Een escape room maar dan buiten!
 • Te spelen met elke gewenste groepsgrootte!
 • Augmented Reality gaat je verbazen!
 • Vanaf €24 p.p. (afhankelijk van de groepsgrootte)
 • Op elk moment en op elke dag te boeken!
 • Geen suffe vragen, maar escaperoom-achtige puzzels en raadsels!
 • Wij kunnen het spel geheel op maat maken, naar uw wensen ook in andere steden!

From Russia With Love

6 t/m 200 spelers

120 minuten

Vanaf €24,- per persoon

In de binnenstad van Utrecht
Ook in andere steden te spelen (op aanvraag)

Reserveren

Bel 030 227 3193 of mail naar [email protected]

Offerte

Kom je met een bedrijf of grote groep? Vraag hier een offerte aan.

  1. Contactpersoon

  2. Activiteit
  Ik accepteer de algemene voorwaarden.


  Facebook
  ★★★★★
  122 recensies

  Google
  ★★★★★

  128 recensies

  Tripadvisor
   ★★★★★

  104 recensies

  EscaperoomsNederland
  ★★★★★

  90 recensies

  EscapeTalk
  ★★★★☆

  36 recensies

  Geweest met personeelsuitje! Onze zeer gedreven teams werden goed onthaald, begeleid en af en toe een beetje geholpen waar nodig :-). Het gebruik van VR en andere gadgets maakte het spel nog leuker!

  Steven van de Flier

  Erg leuke en toffe sfeer. Lijkt net alsof je zelf de bank berooft uit de serie La Casa De Papel.

  R.D. Verkerk

  Wat een gave kamer! Wij hebben deze kamer met 6 personen gedaan en iedereen bleef lekker bezig. Leuke verdeling tussen real live en VR. Toffe setting met genoeg leuke puzzels, een echte aanrader!

  Chanike Schoonenberg

  De allereerste van Nederland! Zoals Gezien bij
  Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.
  Chat openen
  Hulp nodig?